Harry en Meghan op de begrafenis van de Queen.
Volledig scherm
Harry en Meghan op de begrafenis van de Queen. © REUTERS

Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

RoyaltyDe Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.

5 reacties

 • Maria Yvonne Franssen

  2 maanden geleden
  Nu Charles koning van Groot-Brittannië is, zijn Meghan en Harry kinderen van de koning. Als zij er in slagen een betere relatie op te bouwen met het koninkrijk, zal hen dat beslist meer invloed en geld opbrengen dan die roddelcampagnes als 'way of living'. Zij zullen wel de 2e viool moeten leren spelen, na William and Catherine, en ik betwijfel dat zij dat kunnen.
 • Myriam Baeten

  2 maanden geleden
  Hoogmoed komt voor de val !
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  de bal kaatst altijd terug
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Ze hebben iedereen de rug toegekeerd en vernederd wat ooit zo,n leuke altijd lachende kerel was is nu een zuurpruim die het lachen verleerd heeft door z’n huwelijk , Shame on you both !
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 maanden geleden
  je oogst wat je zaait.
 1. Prins Laurent betuigt zijn steun aan protesterende politie op Koningsdag: “Eén dag zonder hen, en je zal wel zien”
  Play
  Royalty

  Prins Laurent betuigt zijn steun aan proteste­ren­de politie op Koningsdag: “Eén dag zonder hen, en je zal wel zien”

  Prins Laurent (59) heeft tijdens Koningsdag gepraat met een politieagente die de koninklijke familie beveiligt aan de Brusselse kathedraal. Hij betuigde voor de camera ook zijn steun aan de politie. “Ik ben een voorstander van de politie. Moesten zij één dag niets meer doen, dan zou de gemeenschap wel zien wat er zou gebeuren. Eén dag.” Wanneer royaltyfans hem wilden fotograferen met zijn echtgenote prinses Claire, haalde Laurent de agente erbij.