Harry en Meghan, hand in hand in Buckingham Palace. De foto zou gemaakt zijn door een fotograaf die geen toestemming had om in het paleis te werken.
Volledig scherm
Harry en Meghan, hand in hand in Buckingham Palace. De foto zou gemaakt zijn door een fotograaf die geen toestemming had om in het paleis te werken. © Netflix

Harry en Meghan brachten eigen fotograaf mee naar Buckingham Palace zonder toestemming van de Queen

RoyaltyIn de eerste trailer van hun Netflixdocumentaire ‘Harry & Meghan’ is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex hand in hand door de gangen van Buckingham Palace lopen. Op het eerste zicht niet zo’n opvallend beeld, maar het tegendeel is waar. Het plaatje onthult namelijk dat de Britse prins en zijn echtgenote een fotograaf bij zich hadden, zonder toestemming van de koningin.

4 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Moeilijk te volgen omdat je de reactie van de andere familie leden niet weet of kent. En doen die twee er goed aan met deze docu?
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  Ja, de waarheid kwets, ook al ben je van Koninklijk blauw bloed. Wat achter de Koninklijke muren gebeurt mag niet naar buiten gebracht worden. Zeker als het geen goed nieuws is, dat is in alle monarchieën het geval . Alleen goed nieuws mag gebracht worden , door hen zelf.
 • paul van gorp

  2 maanden geleden
  Sympathie voor dergelijk wangedrag?
 • Guy Dupont

  2 maanden geleden
  Ik ken alle details niet of weeg wat er achter gesloten deuren gebeurd. Wel heb ik en blijf sympathie houden voor dit koppen.. Veel succes aan beiden.