Prinses Amalia en koning Willem-Alexander.
Volledig scherm
Prinses Amalia en koning Willem-Alexander. © ANP

Grote vuurdoop voor Amalia: prinses begint samen met ouders aan reis door de Caraïben

RoyaltyDe officiële kennismaking van de 19-jarige prinses Amalia met het Caribisch deel van Nederland gaat vrijdag van start. Samen met haar ouders koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) komt de Nederlandse troonopvolgster vrijdagmiddag lokale tijd aan op het vliegveld van Bonaire.

5 reacties

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Lief en volwassen meisje.
 • Arne JACOBS

  2 maanden geleden
  Amalia is een mooi meisje. Papa was ook niet graatmager als kind en werd een prachtig mooie man. Amalia is ook groot en zeker en vast sterk. Het lichaam verandert tot 25 jaar, laat ze maar een ......ruiken weldra Amalia.
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Een olifant baart geen muis, haar ouders zijn twee grote mensen, zij dus ook. Imposante dame, wat jeugdiger kleden, ze heeft een mooie persoonlijkheid en de uitstraling van een toekomstige koningin.
 • Jan Deblaere

  2 maanden geleden
  Amalia kleedt zich veel te oud. Ziet haar moeder dat niet of wilt die juist dat Amalia niet schittert ? De moeder gedraagt zich als een jonge deerne en van de dochter zou je niet zeggen dat ze pas 19 is. Elisabeth gaat dan wel stukken beter gekleed. Zou Maxima jaloers zijn van haar dochter ?
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Ze zouden beter thuisblijven en zien wat er in hun land gebeurt.
 1. “Hij is een opportunistische rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij is een opportunis­ti­sche rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd

  De echtscheiding tussen Cristina (57) van Spanje en de half-Belgische Iñaki Urdangarin (55) is “een bodemloze put” geworden. Dat concluderen koningshuisexperten nu er heel wat ophefmakende details rond de procedure zijn gelekt. Zo eist de overspelige Iñaki één van Cristina’s eigendommen op, liefst 2 miljoen euro én 75 procent van haar loon. En dat terwijl hij nu al rijkelijk onderhouden wordt door zijn ex-vrouw. Wat staat er op het spel en waar eindigt dit? “We kunnen gerust stellen dat Iñaki zich tot álles zou verlagen.”
 2. Prinses Iman van Jordanië treedt in het huwelijk: bruid is bijna een exacte kopie van koningin Rania
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Iman van Jordanië treedt in het huwelijk: bruid is bijna een exacte kopie van koningin Rania

  Feest in Jordanië. Prinses Iman (26) trouwt er zondag met haar verloofde Jameel (28), zeven maanden na hun verloving. De details worden angstvallig geheim gehouden - zelfs de datum werd pas vorige week bekendgemaakt -, maar één ding is zeker: dankzij haar moeder koningin Rania (52), vaak ‘s werelds best geklede royal genoemd, zal Iman een oogverblindende bruid worden. Dit is wat we al weten over het grootse huwelijk.
 3. Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetanchamon
  ROYALTY

  Koningin Mathilde en prinses Elisabeth bezoeken het graf van Toetancha­mon

  Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben vandaag het graf van Toetanchamon in Egypte bezocht. Bekende egyptoloog Zahi Hawass leidde de royals rond. Het was een blij weerzien, want de man ontving koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen voor het eerst tijdens een privévakantie in 2018. “Ik heb al veel koningen en koninginnen ontmoet, maar zij zijn mijn absolute favorieten”, klinkt het bij Hawass.