AP
Volledig scherm
© AP

Grootste krant van Canada: “Harry & Meghan zijn hier niet welkom”

RoyaltyLang niet iedereen is van plan om prins Harry (35) en Meghan Markle (38) een warme ontvangst te geven in Canada. Zo kopt de best verkochte krant The Globe And Mail dat de twee niet welkom zijn in het land.  

13 reacties

 • Maria Scheuts

  1 jaar geleden
  De Canadese belastingbetaler moet niet opdraaien voor de wraakzucht op de koninklijke familie vanwege H en M.
 • Frank Van Rafelghem

  1 jaar geleden
  Sinds wanneer maakt een krant of redactie de dienst uit in een land?
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  ja natuurlijk zijn ze niet welkom als de canadezen hun beveiliging moeten betalen!
 • Rania Desaegher

  1 jaar geleden
  Meghan wil geld, zonder de bijhorende verplichtingen en die arme Harry weet van geen hout meer pijlen maken . Zij heeft hem er goed ingeluisd.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Ze moeten uiteraard zelf betalen voor hun beveiliging! En als de wet het verbiedt, dan zijn ze inderdaad niet welkom. En verder, who cares?
 1. Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”
  Royalty
  5

  Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confronta­tie was hevig en bitter”

  Ze waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!