Eloise van Oranje toont trots haar eerste boek.
Volledig scherm
PREMIUM
Eloise van Oranje toont trots haar eerste boek. © ANP

‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje geeft unieke inkijk in privéleven: “Soms denk ik wel dat de media-aandacht iets te ver gaat”

RoyaltyGravin Eloise van Oranje (19) is het eerste lid van de Nederlandse koninklijke familie dat openhartig haar leven deelt met de rest van de wereld. Ze doet dat op haar populaire accounts op Instagram en TikTok — het leverde haar de bijnaam ‘gravinfluencer’ op — en sinds vorige week ook in haar eerste zelfgeschreven boek ‘Learning by doing’. Daarin vertelt de dochter van prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (55) over cadeautjes van koningin Beatrix, de kritiek op haar gewicht en haar band met de in 2013 overleden prins Friso. “Ik draag nog steeds de parelketting die hij me gaf.”

1 reactie

 • Syl Hassler

  1 jaar geleden
  Een toffe leuke tiener en laat dat voor ieder duidelijk zijn.
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.