Prins Andrew.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew. © EPA

‘Ghislaine, Andrew en de pedofiel’: straffe nieuwe getuigenissen brengen prins Andrew in nog nauwere schoentjes

Royalty‘Ghislaine, prins Andrew en de pedofiel’: de titel alleen al doet even naar adem happen. In een documentaire die dinsdagavond werd uitgezonden op de Britse tv-zender ITV, kwamen heel wat verrassende getuigen in de misbruikzaak rond Jeffrey Epstein aan bod. Maar het zijn vooral de pijnlijke details over de Britse prins Andrew (62) die opvallen. Van zijn ‘romantische’ band met Ghislaine tot zijn bizarre collectie teddyberen: de zwaar gehavende reputatie van de prins krijgt een fikse nieuwe knauw. “Hij kreeg massages van jonge meisjes.”

 1. Prins William lapt koninklijke regels aan zijn laars en omhelst oudere man tijdens bezoek aan Schotland
  Royalty

  Prins William lapt koninklij­ke regels aan zijn laars en omhelst oudere man tijdens bezoek aan Schotland

  Prins William (39) en Kate Middleton (40) zijn momenteel in Schotland voor een tweedaagse koninklijke tournee om Mental Health Awareness Week onder de aandacht te brengen. De hertog en hertogin gingen onder meer op bezoek bij de Wheatley Group in Glasgow om met hun eigen ogen te zien hoe ze de levens van kansarme of kwetsbare mensen veranderen, inclusief personen die het risico lopen dakloos te worden. Op dat moment werd prins William op de gevoelige plaat vastgelegd.
 2. Kroonprinses Elisabeth duikt plots op aan zijde van prinses Astrid tijdens handelsmissie
  Play
  Royalty
  7

  Kroonprin­ses Elisabeth duikt plots op aan zijde van prinses Astrid tijdens handelsmis­sie

  Prinses Astrid (59) is nog steeds volop in de weer met de handelsmissie in het VK, één van de grootste Buitenlandse Belgische missies ooit. De prinses werkt een strak schema af, maar zorgt tijdens de missie ook voor opvallende momenten. Zo kreeg de zus van koning Filip (62) plots versterking uit onverwachte hoek: kroonprinses Elisabeth (20) kwam haar tante vergezellen tijdens een bezoek aan St Hilda’s College, één van de campussen van de befaamde Oxford University.