De liefdadigheidsinstelling van de Britse prins Charles (72) is opnieuw in verlegenheid gebracht nu in korte tijd twee bestuursleden zijn opgestapt.
Volledig scherm
De liefdadigheidsinstelling van de Britse prins Charles (72) is opnieuw in verlegenheid gebracht nu in korte tijd twee bestuursleden zijn opgestapt. © EPA

“Geschokt en verbijsterd door boevenpraktijken”: werknemers stappen op bij organisatie van prins Charles

RoyaltyDe liefdadigheidsinstelling van de Britse prins Charles (72) is opnieuw in verlegenheid gebracht nu in korte tijd twee bestuursleden zijn opgestapt. De directieleden legden hun taken neer na beschuldigingen dat de organisatie in ruil voor een ontmoeting met de prins grof geld aannam van rijke buitenlandse zakenmannen.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Sloeg prins Constantijn Alexios van Griekenland een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten en omhelsden elkaar”
  PREMIUM
  Royalty

  Sloeg prins Constan­tijn Alexios van Grieken­land een getrouwd model aan de haak? “Ze kusten en omhelsden elkaar”

  Elke generatie royals kent zo zijn prinselijke hartenbrekers. In Griekenland neemt Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken (24) - Tino voor de vrienden - die rol op zich. Hoewel hij het grootste deel van zijn leven bewust onder de radar bleef, laat de prins af en toe van zich horen. En hoe. Zijn nieuwste verovering is Poppy Delevingne, een gegeerd model én getrouwde vrouw.
 3. Prins Andrew officieel gedagvaard in misbruikzaak: “Hij zet alles op alles om deze zaak te laten verdwijnen”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Andrew officieel gedagvaard in misbruik­zaak: “Hij zet alles op alles om deze zaak te laten verdwijnen”

  Onzekere tijden voor de Britse prins Andrew (61). De zoon van koningin Elizabeth (95) werd officieel gedagvaard in de misbruikzaak die Virginia Giuffre (38) tegen hem aanspande. Vandaag zal een Amerikaanse rechter bepalen hoe de procedure precies moet verlopen, al verwacht koningshuisdeskundige Jo De Poorter dat de zaak zich vooral buiten de rechtbank zal afspelen: “Andrew heeft zelf juridische bijstand ingeroepen om deze zaak te laten verdwijnen.” Maar zal hij dat voor elkaar krijgen?
 1. Prins Harry hard voor familie in rechtzaak: "Ik werd afgeluisterd en ze verzwegen dat"
  Royalty

  Prins Harry hard voor familie in rechtzaak: "Ik werd afgeluis­terd en ze verzwegen dat"

  Zelfverzekerd, én met de glimlach op de mond. Zo wandelde prins Harry gisteren het gerechtsgebouw binnen voor de rechtszaak tegen Associated Newspapers, de uitgever van onder meer de Britse krant ‘Daily Mail’. Ook op de tweede procesdag ging het er stevig aan toe. Zo haalde de broer van prins William andermaal uit naar z’n familieleden, met wie hij op gespannen voet leeft. “Er is informatie voor mij achtergehouden”, stelt hij.
 2. Het is aan William om de monarchie te redden: zo bereidt hij zich nu al voor op het koningschap
  PREMIUM
  Royalty

  Het is aan William om de monarchie te redden: zo bereidt hij zich nu al voor op het koning­schap

  De 70-jaar durende regeerperiode van Elizabeth II (95) loopt zo stilaan op zijn eind, en gezien zijn gevorderde leeftijd zal prins Charles (72) een stuk minder lang op de troon zitten. Prins William (39), momenteel 2de in lijn voor de troon, beseft meer dan ooit dat het aan hem zal zijn om de steeds minder populaire monarchie te redden. Alle tekenen aan de wand wijzen er dan ook op dat de royal zich nu al voorbereidt op het nakende koningschap. “Alleen Kate kan de last helpen dragen.”
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.