De vermiste prinses Latifa (midden) dook op op deze foto, die gedeeld werd op Instagram door beide andere vrouwen op de foto.
Volledig scherm
De vermiste prinses Latifa (midden) dook op op deze foto, die gedeeld werd op Instagram door beide andere vrouwen op de foto. © Instagram

“Gegijzelde” prinses Latifa na aantal maanden weer in beeld

Prinses Latifa al-Maktoum heeft voor de eerste keer in een aantal maanden een teken van leven gegeven. Op een foto die werd gepubliceerd op Instagram is de dochter van de emir van Dubai te zien in een winkelcentrum.

4 reacties

 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Die gast kan direkt meespelen in het toneelstuk Mephisto van Goethe, geen schmink nodig .
 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  Ze kijkt maar triestig. Gelukkig is ze zeker niet. Hoe is het mogelijk dat een vader zijn eigen bloed zo mishandeld?
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  en daar steken ze geld in , in Dubai , waar vrijheid kennelijk niet bestaat.
 • Nico Lietaert

  1 jaar geleden
  Is dat gevangen zijn in een gouden kooi?
 1. Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”
  Royalty
  2

  Harry en Meghan breken met PR-firma die zij al had toen ze nog acteerde: “Hun reputatie is zo slecht dat ze het alleen gaan proberen”

  De Queen is nog maar net begraven, of de koninklijke geruchtenmolen komt alweer op gang. Vele ogen zijn gericht op Harry (38) en Meghan (41), en daar zijn zij zich volledig van bewust. In een poging hun beschadigde reputatie te redden, breken ze met de PR-firma die Meghan al vertegenwoordigt sinds ze nog actrice was. De hertog en hertogin van Sussex gaan het nu alleen proberen.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.