De vermiste prinses Latifa (midden) dook op op deze foto, die gedeeld werd op Instagram door beide andere vrouwen op de foto.
Volledig scherm
De vermiste prinses Latifa (midden) dook op op deze foto, die gedeeld werd op Instagram door beide andere vrouwen op de foto. © Instagram

“Gegijzelde” prinses Latifa na aantal maanden weer in beeld

Prinses Latifa al-Maktoum heeft voor de eerste keer in een aantal maanden een teken van leven gegeven. Op een foto die werd gepubliceerd op Instagram is de dochter van de emir van Dubai te zien in een winkelcentrum.

4 reacties

 • Geert Vande Walle

  4 maanden geleden
  Die gast kan direkt meespelen in het toneelstuk Mephisto van Goethe, geen schmink nodig .
 • Jean De Grande

  4 maanden geleden
  Ze kijkt maar triestig. Gelukkig is ze zeker niet. Hoe is het mogelijk dat een vader zijn eigen bloed zo mishandeld?
 • Ludovic De Beuckeleer

  4 maanden geleden
  en daar steken ze geld in , in Dubai , waar vrijheid kennelijk niet bestaat.
 • Nico Lietaert

  4 maanden geleden
  Is dat gevangen zijn in een gouden kooi?
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.
 3. Magazinecover met prins Harry en Meghan lokt veel reactie uit: “Ze lijken wel gemaakt van plastic”
  Royalty

  Magazineco­ver met prins Harry en Meghan lokt veel reactie uit: “Ze lijken wel gemaakt van plastic”

  Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan Markle (40) zijn woensdag opgenomen in de lijst met de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld van 2021. Het Amerikaanse tijdschrift prijst de hertog en hertogin van Sussex vanwege hun compassie voor de minderbedeelden in de wereld, al is dat niet waar alle royaltyfans het over hebben. Zo reageren zij vooral op het uiterlijk van Harry en Meghan, dat op de voorpagina ‘onnatuurlijk bewerkt’ zou zijn met Photoshop.