Prins William, prins George en Kate Middleton tijdens de EK-finale tussen Engeland en Italië.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins William, prins George en Kate Middleton tijdens de EK-finale tussen Engeland en Italië. © Pool via REUTERS

Geen straffen in het openbaar, geheim wapen achter de schermen: de opvoeding van 'bengel' prins George onder de loep

RoyaltyWordt de Britse prins George (7) nu al voorbereid op z'n toekomstige rol als koning? En krijgt hij een speciale voorkeursbehandeling of proberen z’n ouders hem net zo normaal mogelijk op te voeden? Sinds z’n opvallende passage op het EK staat de oudste zoon van prins William (39) en Kate Middleton (39) weer volop in de spotlights. Opvoedingsexperts analyseerden de beelden vanop de voetbaltribune en verklappen hoe het er achter de schermen aan toegaat.

7 reacties

 • corry vrancken

  1 week geleden
  Ik vind dat een prachtig kereltje om te zien ! En oo zo mooi die euforie bij het eerste doelpunt en de teleurstelling bij verlies en de kapoenenstreken heeft hij msschn van nonkel Harry !!
 • monique liesenborghs

  1 week geleden
  Hij laat gewoon zijn ontgoocheling zien. Kan niet altijd op de foto staan met een lief snoetje.
 • Patrick Verbelen

  1 week geleden
  De rioolpers heeft een nieuw slachtoffer gevonden. Een kind van zeven jaar dan nog wel. Moet die niet geblurd zijn of geldt dat niet bij roddels.
 • imke de meester

  1 week geleden
  dat zijn toch maar momentopnamen, we hebben al genoeg foto's gezien waar hij heel blij lacht, speelt zoals elk ander kind. En elk kind ziet er al eens ongelukkig uit, alleen staan er dan geen 100 fotograven foto's te nemen. Gemakkelijk om zo een kind ongelukkig te bestempelen.
 • Hugo hofmans

  1 week geleden
  Die kinderen worden goed voorbereid op hun latere taken maar krijgen voldoende de gelegenheid om ook nog kind te zijn, wees maar gerust. Meestal zijn die kinderen best gelukkig.