Prins William, prins George en Kate Middleton tijdens de EK-finale tussen Engeland en Italië.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins William, prins George en Kate Middleton tijdens de EK-finale tussen Engeland en Italië. © Pool via REUTERS

Geen straffen in het openbaar, geheim wapen achter de schermen: de opvoeding van 'bengel' prins George onder de loep

RoyaltyWordt de Britse prins George (7) nu al voorbereid op z'n toekomstige rol als koning? En krijgt hij een speciale voorkeursbehandeling of proberen z’n ouders hem net zo normaal mogelijk op te voeden? Sinds z’n opvallende passage op het EK staat de oudste zoon van prins William (39) en Kate Middleton (39) weer volop in de spotlights. Opvoedingsexperts analyseerden de beelden vanop de voetbaltribune en verklappen hoe het er achter de schermen aan toegaat.

7 reacties

 • corry vrancken

  1 jaar geleden
  Ik vind dat een prachtig kereltje om te zien ! En oo zo mooi die euforie bij het eerste doelpunt en de teleurstelling bij verlies en de kapoenenstreken heeft hij msschn van nonkel Harry !!
 • monique liesenborghs

  1 jaar geleden
  Hij laat gewoon zijn ontgoocheling zien. Kan niet altijd op de foto staan met een lief snoetje.
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  De rioolpers heeft een nieuw slachtoffer gevonden. Een kind van zeven jaar dan nog wel. Moet die niet geblurd zijn of geldt dat niet bij roddels.
 • imke de meester

  1 jaar geleden
  dat zijn toch maar momentopnamen, we hebben al genoeg foto's gezien waar hij heel blij lacht, speelt zoals elk ander kind. En elk kind ziet er al eens ongelukkig uit, alleen staan er dan geen 100 fotograven foto's te nemen. Gemakkelijk om zo een kind ongelukkig te bestempelen.
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Die kinderen worden goed voorbereid op hun latere taken maar krijgen voldoende de gelegenheid om ook nog kind te zijn, wees maar gerust. Meestal zijn die kinderen best gelukkig.
 1. Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezonden worden
  Play
  Royalty
  86

  Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezon­den worden

  Buckingham Palace heeft de Britse media aangemaand om bepaalde beelden die tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth werden gemaakt te verwijderen en nooit meer uit de zenden. Het gaat concreet om zes fragmenten, die onder meer “het zichtbare verdriet van de koninklijke familie tonen”. Er is ook een opvallend verbod op een fragment met prins George, de 9-jarige zoon van prins William en prinses Catherine.
 2. Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklijke familie
  Royalty

  Kate Middleton begaat eerste ‘misstap’ in meer dan 10 jaar bij koninklij­ke familie

  De Britse prins William (40) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben deze week voor het eerst een bezoek gebracht aan Wales sinds zij de titels prins en prinses van Wales dragen. Het koppel ging langs in de stad Swansea en op het eiland Anglesey, waar ze nog hebben gewoond. Tijdens het bezoek deed prinses Kate echter een uitspraak die de Britse pers niet beviel, waarna haar verweten werd dat ze het protocol brak en een ‘faux pas’ beging.