Prins George op het EK.
Volledig scherm
Prins George op het EK. © Instagram

Geen nieuwe foto van George op zijn 8ste verjaardag? “William en Kate zijn nog steeds aangedaan van de pesterijen na het EK”

RoyaltyWe zullen misschien geen nieuwe foto van prins George te zien krijgen op zijn 8ste verjaardag, zo speculeert royaltybiograaf Angela Levin. De hertog en hertogin van Cambridge willen hun zoon beschermen tegen de giftige reacties van het publiek. “Kate en William zijn erg geschrokken van de negatieve commentaar na het EK, en twijfelen of ze nog meer beelden van hun zoon de wereld in moeten sturen.” 

9 reacties

 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Happy Birthday George, Kostuum en plastronske waren extra mooi, toppie! Welk jongetje van 8 wil nu niet op zijn papa gelijken?
 • Roeland Van de Wal

  1 jaar geleden
  Tja,wanneer je opgevoed wordt met de gedachte dat je alles kan krijgen wat je maar wil dan is een kleine teleurstelling wanneer je vaststelt dat dit niet zo is natuurlijk vernietigend.Natuurlijk is dit niet de schuld van dit kind maar van het elitaire gedrag van zijn ouders.
 • Chris D'HELDT

  1 jaar geleden
  Een kind van die leeftijd doe je geen kostuum aan. Ze hadden hem een voetbal t shirt van de ploeg moeten aan doen . Juist daar aan zie je al da koninklijk gedoe ni van deze wereld is . Goeie raad neem een voorbeeld aan de Nederlandse koningsfamilie
 • Nadine Torrekens

  1 jaar geleden
  Dat is van dommigheid van sommige mensen. Een kind pesten omdat hij verdrietig is omdat zijn ploeg verliest. Wordt volwassen mensen. Als dat pestgedrag op hun kind zou zijn, zouden ze het dan ook leuk vinden ik denk het niet hè! Georges hierbij alvast een gelukkige 8e verjaardag. Oma Diana zou fier geweest zijn op jou.
 • Christel Lamarcq

  1 jaar geleden
  Het gaat hier om een kind! Terecht, ik zou dus ook niets meer posten, en mijn kleine jongen beschermen.