Een foto tijdens het huwelijk van prinses Maria Laura op 10 september.
Volledig scherm
Een foto tijdens het huwelijk van prinses Maria Laura op 10 september. © Photo News

Geen bruiloft, wél gehaktballen: RTBF reageert op klachten over koninklijk huwelijk Maria Laura

RoyaltyDe Franstalige openbare omroep RTBF heeft verschillende klachten ontvangen over de verslaggeving rond de bruiloft van prinses Maria Laura (34). De dochter van prinses Astrid (60) stapte op 10 september in het huwelijksbootje, maar volgens sommige kijkers en luisteraars werd daar door RTBF amper aandacht aan besteed. Bij de omroep reageert men dat ze “overweldigd” werden door de dood van Queen Elizabeth, die twee dagen voor het huwelijk van Maria Laura overleed.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Vroeger zwaar gepest, nu zelfverzekerde bruid: maak kennis met prinses Maria Laura en haar ‘onbekende’ William
  PREMIUM
  Royalty

  Vroeger zwaar gepest, nu zelfverze­ker­de bruid: maak kennis met prinses Maria Laura en haar ‘onbekende’ William

  Prinses Maria Laura (34) noemt zich sinds zaterdag een getrouwde vrouw. De oudste dochter van prinses Astrid (60) en prins Lorenz (67) stapte in het huwelijksbootje met William Isvy (30). Met sprookjesachtige beelden kon heel het land meesmullen van de romantische taferelen. Al was dat een unicum, want net als haar broer en zussen blijft Maria Laura eigenlijk het liefst ‘onzichtbaar’. Het land weet sowieso weinig van haar bezigheden, laat staan van haar liefdesleven. Een gevolg van de zware pesterijen waar ze tijdens haar jeugd het slachtoffer van werd? Royaltykenner Joëlle Vanden Houden licht de levensloop van onze ambitieuze prinses toe en vertelt meer over haar kersverse echtgenoot William. “Ze zijn uit hetzelfde hout gesneden.”