Sarah Ferguson en prins Andrew.
Volledig scherm
Sarah Ferguson en prins Andrew. © Getty Images

Gaat Prins Andrew weer trouwen met ex-vrouw Sarah Ferguson? “Tijdens de lockdowns is de passie aangewakkerd”

RoyaltyTerwijl de misbruikzaak rond Virginia Giuffre hem als een donderwolk boven het hoofd hangt, lijkt de lucht op privévlak toch weer op te klaren voor prins Andrew (61). Volgens Britse media zou de zoon van de Queen opnieuw in het huwelijksbootje willen stappen met z'n ex-vrouw Sarah Ferguson (61). “Ze voelen zich hechter dan ooit”, klinkt het in hun entourage.

16 reacties

 • Els Martin

  1 dag geleden
  Exact daarom kan de man geen eerlijk proces krijgen...iedereen hier veroordeeld hem al op basis van een krantenartikel.
 • Geert Van de Moortele

  1 week geleden
  Iemand vervolgen die boven de wet staat (zo denken de royals).Hoe durft de buitenwereld daar een mening over te hebben.
 • Leen Demeyer

  1 week geleden
  Nooit begrepen dat ze uit elkaar gingen. Nu misschien wel.
 • imke de meester

  1 week geleden
  ik denk dat die 2 al lang terug getrouwd zijn maar de tijd is nog niet rijp om het bekend te maken en ja, liefde, geld en een titel maken stekeblind.
 • Gerda Haubourdyn

  1 week geleden
  En dan is alles opgelost en worden zijn escapades toegedekt met de mantel der monarchie. Zij deugde niet net zo min als hij. Groot trouwfeest op komst. Hoera.
 1. Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”
  PREMIUM
  Royalty

  Druk om de ‘royal racist’ te noemen stijgt gevoelig: “Harry en Meghan hebben een loopje genomen met de waarheid”

  “Er werden vragen gesteld over de huidskleur van Archie, en wat dat mogelijk zou betekenen voor het koningshuis.” Het was een ware bom die prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (40) in maart lieten vallen tijdens hun beruchte Oprah-interview. Sindsdien is de jacht op de zogenaamde ‘royal racist’ geopend, voorlopig nog zonder enig succes. Integendeel, uit steeds meer hoeken weerklinkt de felle verdediging van Queen Elizabeth en haar achterban, terwijl het koppel zich in stilzwijgen hult: “Ik weet waar het over gaat, en ze hebben het volledig verkeerd voorgesteld.”
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.