De foto van prinses Amalia op haar paard leverde opvallend veel kritiek op.
Volledig scherm
De foto van prinses Amalia op haar paard leverde opvallend veel kritiek op. © Koninklijk Huis

Foto van prinses Amalia voor Dierendag lokt opvallend veel kritiek uit

RoyaltyPrinses Amalia (18) stond op Werelddierendag stil bij haar geliefde paard Mojito. Op sociale media deelde het hof een foto van de Nederlandse troonopvolgster met haar paard. Hoewel er verschillende positieve reacties binnenliepen, kwam er opvallend veel kritiek en negatieve commentaar. Het zoveelste bewijs dat de populariteit van de royals steeds meer onder druk staat?

5 reacties

 • Peter Thys

  2 maanden geleden
  dat meisje van 18 die een kot ging zoeken en daarmee vele medestudenten op straat zette, om een eigen stek te hebben ..... Nederigheid hen onbekend
 • MYRTHE PASS

  2 maanden geleden
  Het is toch een prachtige foto waarbij de prinses en haar paard liefdevol naar elkaar kijken. De negatieve reacties moet men negeren en zijn enkel gebaseerd op afgunst. Ouderen denken nog dat een paard duur in onderhoud is, maar dit is te vergelijken met elk ander huisdier. En trouwens met wat voor merk van auto rijden die negatievelingen? Dan vraagt men zich ook af waar ze het geld halen. Mooi om dierendag in de kijker te plaatsen!
 • Luc Soetaerts

  2 maanden geleden
  Plots doet iedereen dat ze armoelijders zijn. Ik hoor mijn hele leven al dat het crisis is. Leef niet op het randje maar spaar in goede tijden om deze slechtere tijden door te komen. Als je zelfs in goede tijden niet kan sparen, dan schort er iets aan je uitgeefpatroon.
 • Mario Tersago

  2 maanden geleden
  Enerzijds begrijpelijk dat mensen in crisis, een aversie hebben voor zulke beelden. Het wekt frustratie op als een bepaald deel van de bevolking, de rekening amper kan behappen, terwijl het rozengeur en maneschijn lijkt op een ander..
 • Robert Thomassen

  2 maanden geleden
  Het beste zou natuurlijk zijn dat Konings huizen niet zoveel aandacht moeten vragen, want hoge bomen vangen veel wind.