Achterneefje van de Queen is een hit op sociale media.
Volledig scherm
PREMIUM
Achterneefje van de Queen is een hit op sociale media. © Instagram

Fitnessgoeroe, wereldrecords én militair: dit is Arthur Chatto, het ‘beefcake’ achterneefje van de Queen

RoyaltyVroeger stond prins Harry te boek als de royal die dames in zijn ban hield, maar sinds de Megxit is zijn populariteit helemaal gekelderd. Geen probleem: de opvolger staat al te wachten in de coulissen. Arthur Chatto, het 22-jarige achterneefje van de Queen, wordt getipt als ‘de nieuwe Harry’. De ‘beefcake’ fitnessgoeroe is al even een hit bij de tabloids en op social media, maar nu hij ook toetreedt tot de Royal Marines, zal de spotlight alleen maar groter worden. Tijd voor een kennismaking.

3 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Daar kun je niet naast kijken. De emancipatie van de man: er goed uitzien, dat mag.
 • Jan Deblaere

  2 jaar geleden
  @Sylvain Helsen : doe me niet lachen "wat het volk wilt". Het volk wilt enkel bij de neus genomen worden en zich met de ogen open in de luren leggen. Politieke partijen van gelijk welke kleur of strekking dienen enkel hun eigen belang. Denkt u werkelijk dat de Brexit zo'n succes is ? Boris Johnson heeft een geluk dat er Covid is en was zodat hij de pandemie de schuld van de crisis in the UK kan geven.
 • Sylvain Helsen

  2 jaar geleden
  Je kunt je de vraag stellen welke troonopvolger de volgende koning wordt in het Verenigd Koninkrijk indien men het Britse volk de kans durft te geven zich hierover uit te spreken via de stembus. Indien men een brexit-referendum weet te organiseren, dan kan het toch niet zo moeilijk zijn om de troon voor Charles en William op zodanige wijze op de wip te zetten dat niet meer de eerstgeborene eerste keus wordt, maar wel wat het volk wil.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaardige royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen
  PREMIUM
  Royalty

  ANALYSE. "Charles ziet Edward als een minderwaar­di­ge royal": zo gaat het in Buckingham Palace, zes maanden na de dood van de Queen

  De Britse koningin Elizabeth, de oudste en langst regerende monarch ter wereld, stierf exact zes maanden geleden op 96-jarige leeftijd. Dat betekent dat koning Charles III (74) vandaag een half jaar op de troon zit. Zes woelige maanden, waarin wel wat brandjes geblust moesten worden. Hoe zitten de machtsverhoudingen bij de Windsors na dat half jaar? Onze royalty-expert Wim Dehandschutter analyseert de relatie van Charles met zijn familieleden. “Hij ziet zijn broer Edward als een ‘minderwaardige’ royal.”