Elise Mertens
Volledig scherm
Elise Mertens © EPA

Filip en Mathilde trots op Elise Mertens

RoyaltyKoning Filip en koningin Mathilde van België hebben de verrichtingen van hun landgenoot Elise Mertens op de Australian Open met extra aandacht gevolgd. De Belgische tennisster was de verrassing van het toernooi en strandde donderdagochtend pas in de halve finale tegen Caroline Wozniacki.

1 reactie

 • hugo van de velde

  3 jaar geleden
  Hij zal gezegd hebben : Tilleke iek been trots op dat vrouwtje.
 1. Koning Filip beleefde topjaar (dankzij coronacrisis): “Onze vorst is eindelijk geen stijve hark zonder zelfvertrouwen meer”
  PREMIUM
  Royalty

  Koning Filip beleefde topjaar (dankzij coronacri­sis): “Onze vorst is eindelijk geen stijve hark zonder zelfver­trou­wen meer”

  Op z'n 60ste lijkt koning Filip eindelijk z’n duffe en houterige imago achter zich te kunnen laten. De marketingmachine achter onze koninklijke familie draaide in 2020 dan ook op volle toeren. Onze vorst sprak met jongeren over mentale gezondheid, betuigde spijt voor de Belgische wandaden in Congo en ging als kers op de taart op de foto met z’n halfzus Delphine (52). “Er is een echte revival aan de gang. Filip is intussen zelfs populairder dan Willem-Alexander in Nederland”, zegt royaltywatcher Kathy Pauwels. Al zorgden de andere leden van de koninklijke familie wel af en toe nog voor een relletje in 2020.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"