Meghan en Harry.
Volledig scherm
Meghan en Harry. © AP

“Familie verwacht Harry in juni terug in Engeland”

RoyaltyDe Britse koninklijke familie verwacht dat prins Harry (37) in juni terugkeert naar Engeland voor het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth (95). Ingewijden vertellen aan The Sun dat Harry goede gesprekken daarover heeft gevoerd met zijn vader prins Charles (73). Of zijn vrouw Meghan (40) en hun twee kinderen dan ook mee zullen reizen, is onduidelijk.

8 reacties

 • Diana De Wit

  1 jaar geleden
  Hopelijk komt hij dan zonder haar want zij is DE grote ruziestookster!!! Wanneer gaat Harry dat begrijpen????
 • Ankie vd Bijl

  1 jaar geleden
  Eerst zien dan geloven ! Hij moet zijn ervenis in stand houden! Want Geld is heel belangrijk voor deze 2 .maar ja het is makkelijk als je ver van je Familie woont om interviews te geven en boeken te schrijven over je Familie voor veel geld! Ik zou mijn Familie niet meer onder ogen durven te komen!
 • imke de meester

  1 jaar geleden
  Hopelijk zal dat niet gebeuren. Willen alleen maar ruzie stoken, opgeruimd staat netjes, ze wilden niets meer te maken hebben met de koninklijke familie dan moeten ze maar wegblijven ook.
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  Ze beseffen dat, als hij niet bij de familie zal zijn, wat een blamage en gezichtsverlies dat zal zijn voor de royals in Brittanie, het is niet voor het samenzijn hoor, het is voor een groot deel voor de publieke opinie.
 • Paul Luyckx

  1 jaar geleden
  Misschien kunnen ze hem overtuigen om te scheiden.
 1. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.
 2. “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controversiële Zuid-Afrikaanse president?
  PREMIUM
  Royalty

  “Hij ‘vergat’ diefstal van 500.000 euro te melden”: waarom bezoeken Filip en Mathilde controver­siële Zuid-Afrikaanse president?

  Koning Filip (62) en koningin Mathilde (50) zijn in Zuid-Afrika aangekomen voor een staatsbezoek op uitnodiging van president Cyril Ramaphosa (70). Een van de rijkste Afrikanen, maar ook een bijzonder controversieel figuur. Uitgerekend nu eisen burgers zijn ontslag wegens wanbeleid en corruptie, en het protest wordt extra aangewakkerd door de komst van ons vorstenpaar. Waarom bezoeken ze een land in oproer? Royalty-expert Wim Dehandschutter, die meereist met onze koning, licht toe. “Een afgelasting is nooit een optie geweest.”
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.