Harry en Meghan zorgden voor spraakmakende televisie, maar klopt alles ook wat ze zeggen?
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan zorgden voor spraakmakende televisie, maar klopt alles ook wat ze zeggen? © AP

FACTCHECK. Leven van erfenis, beveiliging geweigerd en niet betaald voor interview, maar kloppen Harry en Meghans beweringen ook?

RoyaltyDe wereld raakt maar niet uitgepraat over de rel rondom het Britse koningshuis na het spraakmakende interview van prins Harry (36) en Meghan Markle (39) met Oprah Winfrey (67). Tijdens het interview sneed het koppel enkele gevoelige onderwerpen aan en wierpen ze verschillende gevatte uitspraken op. Maar spraken ze ook het hele gesprek lang de waarheid? Van de titel voor zoontje Archie tot het droogleggen van hun financiën: wij gingen Harry en Meghans beweringen na en controleerden de vaststaande feiten.

 1. Hoeveel lijkt ons koningshuis op The Firm? “Claire kan gewoon boodschappen gaan doen in de supermarkt”
  PREMIUM
  Royalty

  Hoeveel lijkt ons konings­huis op The Firm? “Claire kan gewoon boodschap­pen gaan doen in de supermarkt”

  The Firm vergalde het leven van Meghan. “Ik werd gevangen gehouden in het paleis”, aldus de hertogin, die naar eigen zeggen zelfs haar rijbewijs en paspoort moest inleveren en geen psychische hulp kreeg toen ze daarom vroeg. Maar hoe gaat het eraan toe achter de schermen van ons paleis? Hoeveel macht heeft de entourage van koning Filip, en wie zijn dat dan precies?
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.