Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Experts wikken en wegen slaagkansen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaalbaar, maar ze kan zich serieus verbranden”

RoyaltyNa het opgeven van hun koninklijke rollen als leden van de Britse koninklijke familie en hun verrassende verhuis naar Los Angeles, lijken prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het ijzer te willen smeden terwijl het heet is. Het koppel lanceerde onlangs hun eigen stichting Archewell, de hertogin sprak de voice-over in voor een Disney-documentaire én dan is er nog de veelbesproken biografie ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, die later deze zomer verschijnt. De geldmachine lijkt dus in gang gezet, maar is dat wel verstandig? Verschillende commerciële experten laten hun licht schijnen op de zakelijke plannen van de hertog en hertogin. 

 1. Heisa om interview met prinses Diana veroorzaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”
  Royalty

  Heisa om explosief interview met prinses Diana veroor­zaakt crisis bij BBC: “We nemen dit héél serieus”

  De BBC heeft formeel besloten een nieuw onderzoek te starten naar het omstreden televisie-interview met prinses Diana uit 1995. Dat doet de Britse omroep na claims van haar broer Earl Spencer (56), die beweert dat journalist Martin Bashir (57) destijds onwettig handelde om haar vertrouwen te winnen en haar zo voor de camera’s te krijgen. Volgens juridische experten kan de BBC zelfs geconfronteerd worden met een onderzoek van Scotland Yard.
 1. Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy stelt de jongste kandidaat voor: Alina 'De Mol' Churikova

 2. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'