Prins Andrew.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew. © Photo News

Ex van Virginia Giuffre doet boekje open in nieuwe docu rond prins Andrew: “Als ze gebeld werd, trok ze lijkbleek weg”

RoyaltyDe rechtszaak tegen de Britse prins Andrew (62) mag dan van de baan zijn, de royal staat nog steeds pijnlijk in de schijnwerpers. Zo werd de Britse prins uitvoering besproken in een nieuwe Australische documentaire over het misbruik van Virginia Giuffre, en er kwamen opvallende getuigen aan het woord. Zoals de ex-vriend van Virginia, die het allemaal met lede ogen aanzag: “Als je je vriendin elke twee weken doodsbang op het vliegtuig ziet stappen, eist dat zijn tol.”  

 1. Van romance met ex-gevangene tot overspel met Miss Blote Borsten: de vele ‘foute’ relaties van Stéphanie van Monaco
  PREMIUM
  ROYALTY

  Van romance met ex-gevangene tot overspel met Miss Blote Borsten: de vele ‘foute’ relaties van Stéphanie van Monaco

  Het was vroeger wekelijkse kost: de capriolen van Stéphanie van Monaco (58) die wereldwijd voor sensatie zorgden. En nu ververst ze de luiers van kleindochter Victoire. De getemde rebel is voor het eerst grootmoeder geworden, en daarmee begint alweer een nieuw hoofdstuk in haar bewogen leven. De prinses fladderde van man tot man, de ene al ongeschikter dan de andere. Zo belandde ze ooit in de caravan van een olifantentemmer... ‘Story’ zet haar brokkenparcours op een rijtje.
 2. “Op de foto’s van haar verloving zag ze er bijna ouder uit dan Paola”: prinses Astrid ondergaat een opvallende transformatie
  PREMIUM
  Royalty

  “Op de foto’s van haar verloving zag ze er bijna ouder uit dan Paola”: prinses Astrid ondergaat een opvallende transforma­tie

  Het is opvallend hoe trendy prinses Astrid, die zopas 61 werd, tegenwoordig gekleed gaat. Haar roze schoenen van enkele weken geleden haalden zelfs het nieuws. De zus van onze koning experimenteert voluit met merken en kleuren en onderging de afgelopen jaren een ware metamorfose. “Astrid zorgt tegenwoordig voor een woweffect”, zegt royaltyspecialiste Joëlle Vanden Houden in ‘Primo’. Weg is de grijze muis van weleer, al bleek dat ook nodig. “Drie stylisten hebben tegen Astrid gezegd: ‘Hier moet aan gewerkt worden.’”