Corinna zu Sayn-Wittgenstein had van 2004 tot 2009 een affaire met de voormalige Spaanse koning Juan Carlos.
Volledig scherm
Corinna zu Sayn-Wittgenstein had van 2004 tot 2009 een affaire met de voormalige Spaanse koning Juan Carlos. © Mikhail Metzel/TASS

Ex-minnares van Juan Carlos doet straffe uitspraak: “Z’n vrouw wou hem buitenspel zetten”

RoyaltyHoewel hij momenteel in ballingschap in Abu Dhabi verblijft, blijft er straf nieuws opduiken over de Spaanse oud-koning Juan Carlos (82). Onder andere een interview met z’n voormalige minnares Corinna zu Sayn-Wittgenstein (55) in Paris Match veroorzaakt heel wat ophef. “Juan Carlos en z'n vrouw koningin Sofia (81) stonden lijnrecht tegenover elkaar”, onthult ze. 

 1. “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnaressen versleet en 17 buitenechtelijke kinderen kreeg
  PREMIUM
  Royalty

  “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnares­sen versleet en 17 buitenech­te­lij­ke kinderen kreeg

  Krijgen we binnenkort alweer een nieuwe Belgische prinses? Het zou zowaar kunnen. De Gentse Ingrid Sartiau (54) sleept de Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) voor de rechter, om te bewijzen dat hij wel degelijk haar vader is. Al is de Belgische sowieso niet de enige: volgens zijn intieme omgeving is Juan Carlos niet meer dan een seksverslaafde man zonder geweten, die duizenden bedpartners had en meerdere buitenechtelijke kinderen op de wereld zette waar hij nooit meer naar omkeek.
 1. Delphine van Saksen-Coburg in tranen op persconferentie: “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”
  Royalty

  Delphine van Sak­sen-Co­burg in tranen op persconfe­ren­tie: “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”

  Delphine (52) heet niet langer Boël, maar wel van Saksen-Coburg, en is nu officieel prinses. Een naam en titel waar ze zeven jaar lang voor moest vechten. Tijdens haar eerste persconferentie en tv-interview sinds de uitspraak, met VTM Nieuws, blikt ze emotioneel op de zaak terug en geeft ze aan dat het wat haar betreft nu afgerond is. “Ik heb me zo lang lucht gevoeld”, zei ze onder meer. “Ik wil nu gewoon verder met mijn leven als artiest.”