Een enorme foto van de Britse prins Philip, hertog van Edinburgh, op Piccadilly Circus na zijn overlijden op 9 april 2021.
Volledig scherm
Een enorme foto van de Britse prins Philip, hertog van Edinburgh, op Piccadilly Circus na zijn overlijden op 9 april 2021. © EPA

Europese vorsten, waaronder koning Filip, verzamelen voor herdenking prins Philip (en ook prins Andrew mag komen)

RoyaltyVorsten uit heel Europa gaan dinsdag naar de herdenkingsdienst voor de Britse prins Philip (99) in Westminster Abbey in Londen. Het is voor het eerst sinds de coronapandemie dat een grote groep koningen en koninginnen weer samenkomt. Ook onze eigen koning Filip en koningin Mathilde reizen naar Londen.

5 reacties

 • leo slabbaert

  1 jaar geleden
  Beste Jan Deblaere, wanneer ik naar een begrafenis, receptie of zo meer moet, dan betaal ik dat zelf wel en niet de belastingbetaler.
 • Jan Deblaere

  1 jaar geleden
  Aan allen die weer commentaar hebben, gaan jullie niet naar de begrafenis of herdenking van een vriend, kennis, buur, familielid, etc ... Vergeet niet dat destijds, bij de begrafenis van de Queen haar vader, Boudewijn niet naar Londen is gegaan op aanstoken van zijn vader Leopold III, wat geleid heeft tot een diplomatieke rel. Er zijn zo van die momenten waar je bijna verplicht acte de présence moet geven of gaan jullie met plezier naar alle recepties, plechtigheden, ... ?
 • ronny wenselaers

  1 jaar geleden
  Toch op eigen kosten ?
 • Jean en Marie-Jeanne Kegel

  1 jaar geleden
  Hard werken noemen ze dat!!
 • Claude Broucker-Briké

  1 jaar geleden
  Gewoon een koninlijk circus!