Prinses Latifa.
Volledig scherm
Prinses Latifa. © RV

Ernstige zorgen om lot van prinses Latifa: VN wil uitleg horen van Emiraten

Het Hoog Commissariaat voor de Mensenrechten van de VN gaat de Verenigde Arabische Emiraten ondervragen over de gevangenschap van prinses Latifa al-Maktoum. De reactie komt er nadat gisteren spraakmakende beelden openbaar gemaakt werden.

2 reacties

 • Anne Jacobs

  6 dagen geleden
  Wat gebeurt daar toch allemaal? We leven niet meer in de middeleeuwen, toch? De twee zussen moeten geholpen worden.
 • Michel Van der Hoydowch

  2 weken geleden
  Moedig van de Engelsen . Laf van de Arabische koning.
 1. Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”
  Royalty

  Geheime filmpjes schetsen duister beeld over situatie van prinses Latifa van Dubai: “Iedere dag vrees ik voor mijn veiligheid en mijn leven”

  Waar is prinses Latifa van Dubai (35)? Na een mislukte ontsnappingspoging om uit de klauwen van haar vader te blijven, ontbreekt elk spoor van de jonge vrouw. Haar enige contact met de buitenwereld waren onthutsende video’s die ze in 2019 stiekem maakte vanuit een villa in Dubai. Maar nog datzelfde jaar verloren haar vrienden het laatste contact toen de filmpjes plots stopten. In de hoop om meer wereldwijde aandacht te vragen voor de ongelukkige prinses, delen ze de beelden nu met BBC. “Elke dag wordt de situatie wanhopiger.”
 2. Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”
  Royalty
  6

  Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

  Werd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren