Queen Elizabeth en Tom Cruise.
Volledig scherm
Queen Elizabeth en Tom Cruise. © getty/photo news

Enthousiaste Queen opnieuw te been voor favoriete paardenshow (of was het voor Tom Cruise?)

RoyaltyZe kwam nog niet veel in de openbaarheid sinds ze in oktober een nachtje in het ziekenhuis moest doorbrengen, maar de paardenshow van afgelopen weekend op Windsor Castle wilde koningin Elizabeth (96) voor geen goud missen. Sinds het ontstaan van de Koninklijke Windsor Paardenshow, nu al 79 jaar geleden, heeft de koningin er niet één gemist.

2 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Dat de Queen iets ziet in Tom Cruise, dat begrijp ik heel goed. Hij is 1 van de beste acteurs van mijn generatie. In Valkyrie speelde hij Kenneth Branagh van het scherm. Die Colgate-smile van weleer heeft plaats gemaakt voor rijpere rollen met diepgang.
 • Jan Jansens

  3 maanden geleden
  Ze kan niet aftreden omdat ze weet dat Charles onbekwaam is en door de meesten nog ongeliefd is. Prinses Diana is nog niet vergeten.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.