Queen Elizabeth en Tom Cruise.
Volledig scherm
Queen Elizabeth en Tom Cruise. © getty/photo news

Enthousiaste Queen opnieuw te been voor favoriete paardenshow (of was het voor Tom Cruise?)

RoyaltyZe kwam nog niet veel in de openbaarheid sinds ze in oktober een nachtje in het ziekenhuis moest doorbrengen, maar de paardenshow van afgelopen weekend op Windsor Castle wilde koningin Elizabeth (96) voor geen goud missen. Sinds het ontstaan van de Koninklijke Windsor Paardenshow, nu al 79 jaar geleden, heeft de koningin er niet één gemist.

2 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Dat de Queen iets ziet in Tom Cruise, dat begrijp ik heel goed. Hij is 1 van de beste acteurs van mijn generatie. In Valkyrie speelde hij Kenneth Branagh van het scherm. Die Colgate-smile van weleer heeft plaats gemaakt voor rijpere rollen met diepgang.
 • Jan Jansens

  3 maanden geleden
  Ze kan niet aftreden omdat ze weet dat Charles onbekwaam is en door de meesten nog ongeliefd is. Prinses Diana is nog niet vergeten.
 1. “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood
  PREMIUM
  Royalty

  “Ze vreesde dat ze vermoord zou worden”: bodyguard van prinses Diana doet boekje open over haar dood

  25 jaar na de dood van prinses Diana en haar minnaar Dodi Al-Fayed in 1997 raakt de wereld nog steeds niet uitgepraat over de zaak. Want, wat gebeurde er écht in die tunnel in de Franse hoofdstad? Gaat het wel degelijk om een fataal auto-ongeval, of was er toch meer aan de hand? Lee Sansum (60), ten tijde van het ongeval één van Diana’s bodyguards, schreef een nieuw boek over zijn ervaringen: “Diana zou hier vandaag nog zijn, als ik van dienst was geweest tijdens de nacht dat ze stierf.”