Volledig scherm
© Photo News

Elton John zegt twee concerten af om aanwezig te kunnen zijn op het huwelijk van Harry en Meghan

RoyaltyElton John (70) is al sinds jaar een dag een erg goede vriend van de Britse koninklijke familie en dat zorgt ervoor dat hij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle absoluut niet wil missen.

 1. “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnaressen versleet en 17 buitenechtelijke kinderen kreeg
  PREMIUM
  Royalty

  “De koning zonder scrupules”: hoe Juan Carlos 5.000 minnares­sen versleet en 17 buitenech­te­lij­ke kinderen kreeg

  Krijgen we binnenkort alweer een nieuwe Belgische prinses? Het zou zowaar kunnen. De Gentse Ingrid Sartiau (54) sleept de Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) voor de rechter, om te bewijzen dat hij wel degelijk haar vader is. Al is de Belgische sowieso niet de enige: volgens zijn intieme omgeving is Juan Carlos niet meer dan een seksverslaafde man zonder geweten, die duizenden bedpartners had en meerdere buitenechtelijke kinderen op de wereld zette waar hij nooit meer naar omkeek.
 2. Ernstige zorgen om door sjeik ontvoerde prinses van Dubai: “Ze verkeert in groot gevaar!”
  Royalty

  Ernstige zorgen om door sjeik ontvoerde prinses van Dubai: “Ze verkeert in groot gevaar!”

  De Verenigde Naties hebben een officieel verzoek ontvangen om te helpen bij de redding van prinses Latifa van Dubai (34), die volgens haar advocaten en mensenrechtenorganisaties “in groot gevaar” verkeert. Prinses Latifa werd in 2018 ontvoerd door haar vader, nadat ze geprobeerd had het Arabische land te ontvluchten met een luxejacht. Die vluchtpoging wist de Sjeik te stoppen, waarna hij zijn dochter op gewelddadige wijze deed ‘verdwijnen’.
 3. Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”
  Royalty

  Nieuwe documentai­re onthult: “Prinses Diana vond Charles incapabel om koning te worden”

  De Britse prinses Diana wou dat haar echtgenoot Charles een stap opzij zou zetten als erfgenaam omdat ze hem niet capabel vond om koning te worden. Dat vertelde ze in 1995, twee jaar voor haar dood, aan Max Hastings, journalist bij de Britse krant Daily Telegraph. Ze verklaarde toen ook dat haar huwelijk een hel was. De onthullingen zijn nu te zien in de nieuwe documentaire ‘Diana: The Truth Behind the Interview’.