Elton John heeft woedend gereageerd op de niet-aflatende berichten in de Britse pers over het vlieggedrag van prins Harry en zijn vrouw Meghan.
Volledig scherm
Elton John heeft woedend gereageerd op de niet-aflatende berichten in de Britse pers over het vlieggedrag van prins Harry en zijn vrouw Meghan. © ANP

Elton John verdedigt prins Harry en Meghan Markle: “Ik heb hun privéjet betaald”

RoyaltyVorige week kwamen prins Harry en zijn vrouw, Meghan Markle, onder vuur te liggen omdat ze met een privéjet op vakantie gingen. Kan niet voor twee milieubewuste royals, vinden critici. Het koppel kan in ieder geval rekenen op steun van Elton John, bij wie ze op vakantie gingen in Frankrijk. 

4 reacties

 • Filip Desmedt

  2 jaar geleden
  Het siert Elton dat hij Prins Harry zo beschermd , Elton was een heel goede en "close" friend van de wijlen Lady Di . Hij heeft het lot van de twee jongens toen wat op zich genomen , en nog steeds beschermd hij ze . Respect !! Wat ik dan wel verkeerd vind , is dat men via een donatie de vlucht CO neutraal maakt , hier blijkt dus duidelijk uit dat het bij het klimaat enkel en alleen om geld draait !! Elton doet het om Harry te beschermen , maar de groenen vullen er hun zakken mee !!!
 • nadine Nadine Martin

  2 jaar geleden
  Laat die mensen toch gerust !!!
 • Jos Hill

  2 jaar geleden
  Moet een zalig gevoel zijn om dat voor de zoon van je overleden vriendin na zoveel jaren te kunnen doen .
 • Guy Gotta

  2 jaar geleden
  Decadentie ten top...……..ik waardeer Elton zeer......als artiest. Daarmee houdt het op, in deze.