Een foto van de prins en Charlène die tijdens de zomer van 2020 werd gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een foto van de prins en Charlène die tijdens de zomer van 2020 werd gemaakt. © Getty Images

Eindelijk terug in Monaco, maar de karaktermoord op prinses Charlène gaat onvermoeid verder

RoyaltyPrinses Charlène (43) is eindelijk teruggekeerd naar Monaco. De 43-jarige prinses arriveerde maandagochtend op de luchthaven van Nice, na een 10 uur durende nachtvlucht vanuit Zuid-Afrika, zo meldt de regionale krant ‘Nice Matin’. Officieel zat de vorstin als sinds mei in haar thuisland vast nadat ze er een zware infectie had opgelopen, maar zelfs intimi van prins Albert, én zijn ex, spreken dat tegen en voeren een smeercampagne tegen zijn vrouw.

9 reacties

 • nicole De Bruyn

  2 maanden geleden
  Velen zien alleen de glamour en luxe . De waarheid zullen we nooit kennen . Als prins Albert al jaren zijn gang gaat en bij minnaressen kinderen heeft, zal hij niet aan één iemand trouw blijven. Macht der gewoonte; Er zijn veel kapers die een gouden kroontje willen meepikken. Hier speelt liefde geen rol bij. Geld en carrière trekken velen aan .Het liep al mank voor hun huwelijk.
 • Hilde Weymeersch

  3 maanden geleden
  het heeft daar nooit gedeugd. Maar ja ze wist toch ook waar ze aan begon. Voor de centen en het gemakkelijke leven doe je soms veel hé. Nu moet ze het ook maar aanvaarden.
 • Nikolaas Bouman

  3 maanden geleden
  Ik snap haar probleem niet. Ze kan de hele dag shoppen in de duurste designerwinkels. Onbeperkt tassen kopen en schoenen. Alleen daarom wil ik graag met haar ruilen! Zet mij in die glazen kooi!
 • Syl Hassler

  3 maanden geleden
  Monaco, het heeft iets, en vooral "de vloek" op de Grimaldi's. Blijkbaar wordt niemand daar écht gelukkig.
 • irene van impe

  3 maanden geleden
  Ja op de trouwdag was er al een probleem : ze wist toch wat haar te wachten stond??
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.