Prinses Amalia vorige week tijdens de fotosessie van het koninklijk gezin op Paleis Noordeinde.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Amalia vorige week tijdens de fotosessie van het koninklijk gezin op Paleis Noordeinde. © ANP

Eindelijk het feest waar ze als kind al van droomde: verjaardagsfeest kroonprinses Amalia heeft veel weg van staatsgeheim

RoyaltyNederlands kroonprinses Amalia werd in december 18 en viert dat vandaag voor de tweede keer. Het grootse feest is in geheimhouding gehuld, maar verwacht wordt dat ook onze kroonprinses Elisabeth present zal zijn.

5 reacties

 • Peter Schelfhout

  1 maand geleden
  dit steeds in het nieuws brengen is op de mensen hun hart gaan staan. Velen kunnen hun rekeningen niet betalen, laat staan een feest organiseren terwijl ze hard moeten werken...
 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Daar dromen veel kinderen van. Maar alleen de rijken kunnen het zich permiteren.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Inderdaad Peter, die moet'en zich geen zorgen maken over isoleren en hun energierekeningen. Noch van een elektrische wagen te kunnen kopen of niet. Isoleren is voor de gewone man maar dan isoleren in de zin van nergens meer naartoe kunnen gaan en thuis in uw isolatiekot te zitten.
 • Huub de Haas

  2 maanden geleden
  Afschaffen die poppenkast. Kost handen vol geld, met dank aan de gewone man, de belastingbetaler.
 • Peter van Nieuwpoort

  2 maanden geleden
  De monarchiën feesten en reizen er lustig op los! Natuurlijk op kosten van de belastingbetaler. Die mag lekker dicht bij huis blijven met zijn zorgen, energieprijzen, belastingen en andere hoge kosten. En dan zijn er ook nog die hiervoor buigen! Net terug van een driedaagse verjaardagfeest in Oslo met privéjet en het volgende gala staat klaar! De Romeinse tijd herleeft!
 1. Waarom de schijnbaar onschuldige vakantiefoto's van koningin Letizia beroering veroorzaken
  Royalty
  11

  Waarom de schijnbaar onschuldi­ge vakantiefo­to's van koningin Letizia beroering veroorza­ken

  De Spaanse koninklijke familie verblijft nog steeds op Mallorca voor hun jaarlijkse vakantie. De royals proberen er even te ontsnappen aan hun zorgen, maar de Spaanse pers houdt elk detail nauwlettend in de gaten. Zo zorgen foto’s van koningin Letizia (49) tijdens een bezoek aan een markt voor beroering: niet alleen noemen sommige royaltywatchers het een “schijnvertoning”, ook krijgt Letizia kritiek op haar “veel te korte jurk”.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.