Wat liep er mis tussen Harry en William?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat liep er mis tussen Harry en William? © Photo News

Eens onafscheidelijk, nu complete breuk: wat liep er mis tussen Harry en William? “We hebben besloten om afstand te houden van elkaar”

RoyaltyVroeger waren ze niet van elkaar weg te denken, vandaag is er een kloof tussen hen ontstaan die niet meer te dichten valt. De Britse prins Harry (35) is weggevlucht naar het buitenland, zijn broer William (37) kan enkel misnoegend toekijken terwijl zijn familie wordt zwartgemaakt in een schokkend interview. Van onafscheidelijke kinderen tot kibbelende volwassenen die elk de kant van hun echtgenote kozen: een reconstructie van hun broederband.

6 reacties

 • maryse beaujean

  1 jaar geleden
  Zo spijtig alles is gebaseerd op luxe probleem
 • Fabio Longy

  1 jaar geleden
  Die vrouw van Harry is gewoonweg jaloers, verder moet je niet zoeken.
 • Stephan Priem

  1 jaar geleden
  Schoondochters of Schoonzonen die sterke familiale banden verscheuren, wie heeft dat nog niet meegemaakt. Daar moeten het geen royalties voor zijn!
 • Rolande Vogt

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk wat Markel daar met een uitgestreken gezicht halve waarheden en insinuaties doed.Geen hulp..als ze het mentaal heel zwaar had.wel die hulp had Harry haar kunnen geven..hij en zijn broer hebben een organisatie opgestart..speciaal voir mensen die het mentaal moelijk hebben..en war ze gratis hulp kunnen vragen..dus Harry had gewoon eeven zijne telefoon kunnen nemen en een van die gespecialiseerde hulpverleners om raad vraagen
 • Jozef Nagels

  1 jaar geleden
  Het is maar wat de roddelpers er van wilt maken. Als het maar verkoopt. De waarheid is vaak ver te zoeken.