Meghan Markle gedroeg zich volgens verschillende experten compleet anders tijdens het gesprek met Ellen DeGeneres.
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle gedroeg zich volgens verschillende experten compleet anders tijdens het gesprek met Ellen DeGeneres. © AP/PHOTO NEWS - Fotomontage HLN

“Een totaal andere vrouw dan bij Oprah Winfrey”: was Meghans interview bij Ellen DeGeneres een berekende zet?

RoyaltyHet interview dat Meghan Markle (40) gaf bij Ellen DeGeneres (63) beroert de gemoederen aan beide kanten van de oceaan. Hoewel de Amerikanen het leuk vinden om de hertogin van Sussex in zo’n ontspannen houding te zien, vinden veel Britten dat het een “enorme PR-show was om zieltjes te winnen.” Maar klopt dat ook? Wat wil Meghan dan precies bereiken? Verschillende experten in binnen- en buitenland laten hun licht schijnen over het gesprek en zijn kritisch. “Dit laat je toch niet uitzenden?”

3 reacties

 • Samuel Sandovalleri

  1 jaar geleden
  Of het terecht is of niet laat ik in het midden, maar ze heeft zeer zeker een imagoprobleem dat ze zal moeten oplossen.
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Ze is actrice en als de ene scène géén succes heeft probeert ze een andere ! Het is gewoon show om aandacht en sympathie proberende krijgen want daar hangt hun marktwaarde van af en dat is hun enige inkomen ! Daalt hun populariteit dan daalt ook hun inkomen stijgt die populariteit dan stijgt hun marktwaarde en dus hun inkomen !
 • maud hallett

  1 jaar geleden
  ze is tenslotte actrice, of niet?
 1. Een gênante ‘prank’, een politieke oproep en (een paar) details over haar gezin: dit was Meghan Markle bij Ellen DeGeneres
  Royalty

  Een gênante ‘prank’, een politieke oproep en (een paar) details over haar gezin: dit was Meghan Markle bij Ellen DeGeneres

  Het grote verrassingsinterview van Meghan Markle (40) bij Ellen DeGeneres (63) is vannacht in de Verenigde Staten uitgezonden. Wie op wereldschokkend nieuws zat te wachten, is er echter aan voor de moeite, want de hertogin van Sussex hield het bijzonder braafjes met wat ‘chit chat’ over hoe ze ooit samen met Harry incognito op een Halloweenfeestje verscheen, hoe haar vijf maanden oude dochtertje Lily haar eerste tandjes krijgt en waarom ze het belangrijk vindt om voor betaald zwangerschapsverlof in de VS te ijveren. Buckingham Palace kan dus weer (eventjes) opgelucht ademhalen.
 2. Buckingham Palace bezorgd om verrassingsinterview van Meghan Markle: “Ze is wanhopig op zoek naar publiciteit”
  Royalty

  Buckingham Palace bezorgd om verras­sings­in­ter­view van Meghan Markle: “Ze is wanhopig op zoek naar publici­teit”

  Het gesprek moet nog worden uitgezonden, maar het ‘verrassingsinterview’ dat Meghan Markle (40) donderdag geeft aan Ellen DeGeneres zorgt nu al voor opschudding. Zo stellen verschillende Britse royaltykenners dat het gesprek “angst opwekt” binnen Buckingham Palace, dat maar niet zou kunnen begrijpen waarom Meghan zulke sprongen blijft maken. “Ze is meedogenloos en wanhopig op zoek naar mensen die naar haar kijken.”
 1. Harry en Meghan gingen in het begin van hun relatie incognito naar een halloweenfeestje: “Niemand wist wie we waren”
  Royalty

  Harry en Meghan gingen in het begin van hun relatie incognito naar een halloween­feest­je: “Niemand wist wie we waren”

  Vooraleer prins Harry (37) en Meghan Markle (40) in 2016 hun relatie wereldkundig maakten, gooiden ze nog een laatste keer alle remmen los op een halloweenfeestje. Dat vertelt de hertogin van Sussex in een interview met Ellen DeGeneres (63). Ook prinses Eugenie (31) en haar echtgenoot Jack Brooksbank (35) waren van de partij. “Niemand wist wie we waren.”