Prinses Kate en Meghan Markle.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Kate en Meghan Markle. © photo_news

Een onmogelijke relatie tussen schoonzussen: waarom het ontspoorde tussen prinses Kate en Meghan Markle

RoyaltyVolgens de Britse prins Harry (38) zat er tussen zijn vrouw Meghan (41) en zijn schoonzus Catherine (41) al van in het begin een haar in de boter, zo lezen we in zijn memoires ‘Reserve’. Harry verwijt de vrouw van zijn broer William (40) kilheid en vooroordelen, maar is dat wel terecht? Want ook Meghan is duidelijk niet vrij van zonden. Wat wél zeker is: de cultuurclash tussen beide dames viel niet te overbruggen. Een reconstructie van wat begon als een beloftevolle start, maar uiteindelijk uitdraaide op een totaal onmogelijke relatie. “Ik weet dat ik degene ben die jou aan het huilen heeft gebracht.”

6 reacties

 • Nicole Aerts

  4 weken geleden
  Had zelf ook indertijd enorm jaloerse schoonzussen die me het leven en dat van mijn moeder zeer zuur maakten. Sond er uiteindelijk boven maar is alles behalve prettig. Zelfs op de goede relatie met mijn ma hadden ze de nodige kritiek. En broertjes waren eerder "sloefen" niettegenstaande de ene bankdirecteur de andere ingenieur. Intriest.
 • Patrik Boons

  1 maand geleden
  Alles hebben en met niks meer content!!! Geld maakt zot!!!!!
 • Georgette Dilen

  1 maand geleden
  Dat gezicht van Markle spreekt boekdelen. de geslepenheid straalt er van af!
 • elle vandenzavel

  2 maanden geleden
  Kate heeft een grote mond! Alles is de schuld van megan. En dan heb je de pers wat vanalle leugens versprijd! Want dit gaan de mensen meer lezen dan de waarheid....
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Komt in veel families voor . De aangetrouwden partners stoken hun partners op . Jaloezie is de meest voorkomende reden en daarna geld .
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Meghan Markle en Kate Middleton maakten ruzie via sms over bruidsmeisjesjurk van prinses Charlotte: “Ze zat al huilend op de grond”
  Royalty

  Meghan Markle en Kate Middleton maakten ruzie via sms over bruidsmeis­jes­jurk van prinses Charlotte: “Ze zat al huilend op de grond”

  In ‘Reserve’, de memoires van prins Harry (38), komen er verschillende onderwerpen aan bod. Prins William (40) en koningin-gemalin Camilla (75) krijgen er alvast flink van langs, maar in zijn boek heeft de royal het ook nog over een ruzie tussen Kate Middleton (41) en Meghan Markle (41). Dat deze laatsten woorden gehad hebben vlak voor Meghans huwelijk met Harry was al geweten, maar nu doet Harry zijn kant van het verhaal uit de doeken. “Ze vond dat alle jurken opnieuw gemaakt moesten worden.”
 1. “Plots zaten al mijn familieleden op een vliegtuig. Ik was niet uitgenodigd”: prins Harry noemt voor het eerst namen
  Royalty

  “Plots zaten al mijn familiele­den op een vliegtuig. Ik was niet uitgeno­digd”: prins Harry noemt voor het eerst namen

  Prins Harry (38) spreekt harde taal in twee nieuwe interviews, die in de nacht van zondag op maandag werden uitgezonden. Eentje met het Britse ITV, eentje met het Amerikaanse ‘60 Minutes’. Vooral zijn stiefmoeder, Camilla, en zijn broer, prins William, worden in de vuurlinie gezet. “We waren bang dat haar plannetjes zouden eindigen met lichamen op straat.” Herlees hier de meest opvallende quotes van de Britse ‘reserveprins’.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.