Koning Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Albert. © EPA

Een nóg groter geheim dan Delphine ooit was: het vermogen van koning Albert

RoyaltyHet is officieel. Delphine Boël mag de naam van haar vader en de titel van prinses dragen. Én: straks heeft ze ook recht op haar deel van de erfenis, net als Filip, Astrid en Laurent. Vraag is nu hoeveel plaats ze daarvoor moet vrijmaken in haar spaarpot. Want het vermogen van koning Albert is een veel groter geheim dan Delphine zelf ooit was. Volgens de meest voorzichtige raming gaat het om 12,4 miljoen euro, volgens de meest onvoorzichtige om 2,3 miljard.

 1. Terwijl de Nederlandse koning iedereen aanspoort om de strenge regels te volgen: “Willem-Alexander trekt zich níks aan van coronamaatregelen”
  PREMIUM
  Royalty

  Terwijl de Nederland­se koning iedereen aanspoort om de strenge regels te volgen: “Wil­lem-Alexan­der trekt zich níks aan van coronamaat­re­ge­len”

  In zijn zes jaar op de troon lag de Nederlandse koning Willem-Alexander (53) nog nooit zo zwaar onder vuur als nu. Enkele recente daden bewijzen dat hij totaal geen voeling heeft met de bevolking die door een zware sociale, economische gezondheidscrisis gaat. “Willem-Alexander is te koppig om naar zijn adviseurs te luisteren”, zegt royaltywatcher Kathy Pauwels (53). “Als hij iets wil, kan zelfs Máxima hem niet ompraten.”
 2. Van gênante filmpjes op TikTok tot openhartige interviews: ‘gravinfluencer’ Eloise geeft uniek kijkje in privéleven van Oranjes
  PREMIUM
  Royalty

  Van gênante filmpjes op TikTok tot openharti­ge interviews: ‘gravinflu­en­cer’ Eloise geeft uniek kijkje in privéleven van Oranjes

  Van een onbekende Oranjetelg naar een mediapersoonlijkheid die steeds prominenter van zich laat horen. Gravin Eloise (18), de oudste dochter van de Nederlandse prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (54), baart opzien met haar Instagram- en TikTok-posts en interviews. 200.000 volgers heeft ze al, en wordt regelmatig ‘gravinfluencer’ genoemd. De koninklijke tiener is dan ook niet vies van een reclame-opdracht of twee...
 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"