Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Een frisse wind? Zeg maar gerust een tornado: hoe Meghan Markle Buckingham Palace op zijn kop zet

RoyaltyMorgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.

19 reacties

 • Mario Bocque

  3 jaar geleden
  Hebben we dat indertijd ook niet allemaal gelezen maar dan bij Diana ?
 • Christiane Verbeek

  3 jaar geleden
  Ik miszie iets aan dat mens. Arme Harry.......
 • Pedro Gonzalez

  3 jaar geleden
  Als Harry het goed vindt is er niets aan de hand. De Queen blijft niet leven.
 • Juliette Francois

  3 jaar geleden
  Al Meghan wat de klok slaat, elke move komt in de pers. Het was een Hollywood actrice. Een echte Hollywood diva ook. Ze heeft al een Hollywood huwelijk achter de rug. 't zal afwachten worden. Misschien zullen the British Royals haar tot rust brengen, misschien mist ze Hollywood binnen afzienbare tijd... En dan weet de pers weer wat schrijven. Een Diana is het alvast zeker niet!
 • Jo Hendr

  3 jaar geleden
  top
 1. “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”
  Royalty

  “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.
 2. Koning Filip focust in 21 juli-toespraak op waterramp en coronacrisis: “Ik vertrouw op onze kracht om op te veren”
  Play
  Royalty
  46

  Koning Filip focust in 21 ju­li-toe­spraak op waterramp en coronacri­sis: “Ik vertrouw op onze kracht om op te veren”

  Op deze dag van nationale rouw focuste koning Filip (61) in z'n jaarlijkse 21 juli-toespraak op de zware gevolgen van de coronacrisis en de waterramp van afgelopen week. Onze vorst loofde daarnaast de golf van solidariteit die ontstond na het noodweer en prees ons land voor de goede samenwerking, onder meer op het vlak van vaccinaties. “In deze moeilijke tijden hebben we stand kunnen houden door terug te gaan naar de essentie: onze menselijkheid.”