De geheimen van Windsor Castle.
Volledig scherm
PREMIUM
De geheimen van Windsor Castle. © AFP/Getty

Duizend kamers, maar Elizabeth sliep er in de kerkers: de geheimen van Windsor Castle

RoyaltyHet is dé favoriete stek van Queen Elizabeth (95) op haar ouwe dag, maar daarom niet minder spectaculair dan het Londense Buckingham Palace. Met 1000 kamers en 484.000 vierkante meter in oppervlakte is Windsor Castle het grootste kasteel in bezit van de Britse royals. Maar vooral wat zich in die kamers afspeelde spreekt tot de verbeelding: van een piepjonge Elizabeth die zich schuil moest houden in de kerkers, tot verborgen kroonjuwelen. We zetten de grootste geheimen van het oudste kasteel ter wereld op een rij.

5 reacties

 • Elisa deJong

  4 maanden geleden
  Met miljarden.. dan toch nog jaarlijks geld van het volk ontvangen? En nóg niet aangeven, “we hebben echt wel genoeg?”..
 • Ludo Wouters

  4 maanden geleden
  Peter, wie zegt dat je moet buigen en haar met haar titels moet aanspreken. Ik zou dat nooit doen. Staat het haar niet aan, dan draait ze zich maar om.
 • Vlander Demulder

  4 maanden geleden
  miljarden op de bank en nog steeds een dotatie krijgen
 • Geert Van de Moortele

  4 maanden geleden
  Gelukkig voor haar dat de onzichtbare man/vrouw niet bestaat.Die zou nog al wat te vertellen hebben.
 • Peter van Nieuwpoort

  4 maanden geleden
  Lekker belangrijk! Deze grootprofiteurs, hebben geen enkel zin van realiteit. Dit is slechts één van de gebouwen die ze bezitten! En wij moeten daarvoor buigen en aanspreken met geërfde titels?
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.