koning Maha Vajiralongkorn (69), beter bekend als Rama X
Volledig scherm
koning Maha Vajiralongkorn (69), beter bekend als Rama X © BrunoPress/Newspix

Duitsland houdt Thaise koning in de gaten en waarschuwt voor gevolgen

RoyaltyAls koning Maha Vajiralongkorn (69) met Thaise politiek de wet overtreedt in Duitsland, dan zullen er maatregelen getroffen worden. Daarvoor waarschuwt Annalena Baerbock (40), de nieuwe Duitse minister van Buitenlandse Zaken, in een reactie op zijn uitspattingen op Duitse bodem.

 1. Deense kroonprins en vrouw “diep geschokt” door wanpraktijken op school van zoon: "Totaal onaanvaardbaar”
  Royalty

  Deense kroonprins en vrouw “diep geschokt” door wanpraktij­ken op school van zoon: "Totaal onaanvaard­baar”

  De Deense kroonprins Frederik (53) en kroonprinses Mary (50) zijn “diep geschokt” door een documentaire die werd uitgezonden over de kostschool waar hun 16-jarige zoon prins Christian les volgt. In de docu vertellen tientallen oud-leerlingen van Herlufsholm, zoals de school heet, over heftige pesterijen en een “cultuur van misbruik en geweld”, die zou doodgezwegen worden door de directie.
 2. 30 poedels, 250 bedienden en een afgehuurd Hilton-hotel: omstreden Thaise koning strijkt weer neer in Duitsland
  PREMIUM
  Royalty

  30 poedels, 250 bedienden en een afgehuurd Hil­ton-ho­tel: omstreden Thaise koning strijkt weer neer in Duitsland

  Na meer dan een jaar afwezigheid is de Thaise koning weer helemaal terug van weggeweest. Maha Vajiralongkorn (69), die door het leven gaat als Rama X, is opnieuw neergestreken in Duitsland. Daar spendeert hij quasi al zijn tijd, al doet de Thaise koning dat uiteraard niet in zijn eentje: met maar liefst 30 poedels en 250 bedienden - waaronder véél vrouwen - trok hij naar het Hilton-hotel in München, dat hij als een speeltuin behandelde. Toch kan de Thaise koning maar beter op zijn tellen passen: de aanwezigheid van de koning in Duitsland was al controversieel, maar deze keer dreigt de diplomatieke bom ook effectief te barsten.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.