Märtha Louise en haar sjamaan Durek
Volledig scherm
PREMIUM
Märtha Louise en haar sjamaan Durek © BELGAIMAGE

Drie keer seks per dag en gehersenspoelde sekte: waarom de relatie van de Noorse prinses Märtha Louise en haar biseksuele sjamaan zoveel kritiek opwekt

RoyaltyNa zes maanden door corona gescheiden te zijn geweest, mochten de Noorse prinses Märtha Louise (49) en haar Amerikaanse sjamaan Durek Verrett (45) elkaar eerder deze week eindelijk opnieuw in de armen sluiten. Papa Harald (83) houdt daarbij ongetwijfeld z'n hart vast, want als je Durek mag geloven gaat het er nogal pittig aan toe binnenskamers. “We hebben soms drie tot vier keer seks per dag", liet hij onder meer optekenen. Geen alledaagse bekentenis voor een royal en haar geliefde, en dus mag het niet verbazen dat hun relatie de nodige kritiek krijgt. “Hij kan echt gevaarlijk zijn voor haar." 

 1. Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confrontatie met de Queen”
  Royalty

  Keren prins Harry en Meghan Markle terug naar het VK? “Er wacht hen confronta­tie met de Queen”

  Zijn prins Harry (35) en Meghan Markle (38) van plan om Amerika te verlaten? Als we de Britse tabloids mogen geloven, zou er een - al dan niet tijdelijke - terugkeer naar het VK op de agenda staan. Volgens voorname koninklijke bronnen werd hun verblijf in het paleis reeds in gereedheid gebracht om de hertog en hertogin te ontvangen. Al zou hen eerst nog een confrontatie met de Queen te wachten staan, omdat Meghan en Harry ook aan de andere kant van de oceaan “voor problemen blijven zorgen.”
 2. Duitsland tikt omstreden Thaise koning op de vingers na voortdurend protest
  Royalty

  Duitsland tikt omstreden Thaise koning op de vingers na voortdu­rend protest

  In Thailand werd hij al uitgespuwd door een deel van de bevolking, maar de Thaise koning Vajiralongkorn (60) - beter bekend als koning Rama X - is nu ook in Duitsland in verlegenheid gebracht. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas, stelde in het parlement dat de vorst zijn koninklijke plichten onmogelijk vanuit Duitsland kan uitvoeren. Een reactie die er komt na maanden van voortdurend protest tegen het verblijf van Vajiralongkorn in een luxehotel.