Harry & Meghan: Escaping The Palace
Volledig scherm
Harry & Meghan: Escaping The Palace © YouTube

Dramatische fictiefilm Harry & Meghan imiteert Oprah-interview: “Ze mogen ons niet vernietigen zoals ze dat met vele anderen hebben gedaan”

RoyaltyEen nieuwe trailer van ‘Harry & Meghan: Escaping The Palace’, een fictiefilm over het leven van de hertog en hertogin van Sussex, maakt duidelijk dat de acteurs het beruchte Oprah-interview volledig hebben nagespeeld. De film wordt tot nu toe maar lauw ontvangen. 

2 reacties

 • Chris Vandorpe

  1 week geleden
  De Harry is het mooiste bewijs dat geboren worden in een gouden wieg geen garantie biedt op verstand.
 • Jonas Buyle

  2 weken geleden
  Ola , ola , toch niet te veel hatespeech hoop ik , of nee tis just , zij mogen da , ongelimiteerd haat zaaien zonder kritiek.
 1. Gaat Meghan Markle langs bij plastisch chirurg? “Ze doet er alles aan om jonger te lijken dan schoonzus Kate Middleton”
  Royalty

  Gaat Meghan Markle langs bij plastisch chirurg? “Ze doet er alles aan om jonger te lijken dan schoonzus Kate Middleton”

  Meghan (39) beweert al jarenlang dat er nog niet gesleuteld is aan haar lichaam. Maar de echtgenote van prins Harry (36) zou volgens plastisch chirurgen toch meerdere keren onder het mes zijn gegaan en bovendien nog van alles op haar verlanglijstje hebben staan. Doel van de ‘verbouwingen’: het aftroeven van haar schoonzus, de frisse, naturelle Kate (39).