De Queen had blauwe handen tijdens haar ontmoeting met Liz Truss.
Volledig scherm
De Queen had blauwe handen tijdens haar ontmoeting met Liz Truss. © AP

Doodsoorzaak Queen niet bevestigd, was er onderliggende aandoening? “Problemen begonnen nadat Philip stierf”

RoyaltyQueen Elizabeth is niet meer, tot grote spijt van haar natie én de rest van de wereld. De vraag die op ieders lippen brandt: waaraan is de Queen precies gestorven? Was het een natuurlijke dood - de koningin was immers al 96 - of was er toch sprake van een ziekte?

66 reacties

 • Kitty princen

  3 maanden geleden
  Kan natuurlijk door ouderdom en gebroken hart. Mijn grootmoeder is ook slechter geworden na de dood van mijn grootvader ze had geen wilskracht meer om door te gaan. Stilaan viel alles in haar lichaam uit. Maar verstandelijk was ze er goed bij wist heel goed wat er gebeurde en was er ook klaar voor. Mooiste afscheid in mijn leven. Ik mis haar nog steeds maar haar afscheid vergeet ik niet ze was alleszins sterker dan ik.
 • Diana De Wit

  3 maanden geleden
  Stoppen met gissen! Ze is gelukkiger nu ze haar dierbare Philip gaan vervoegen is! Meer moet dat niet zijn! R.I.P. Aan alles komt een eind!
 • Peggie Van Audenhove

  3 maanden geleden
  Euh ze was 96. Zo'n groot mysterie lijkt het nu ook weer niet. En ja het overlijden van haar echtgenoot zal zeker een invloed hebben gehad. RIP Lillibet.
 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Het mensje was op ze heeft een lang en moeilijk leven gehad ze mag nu rusten naast haar geliefde RIP 🙏
 • Bieke Pannemans

  3 maanden geleden
  Het menske was 96 jaar oud...alsjeblieft..ze heeft veel langer geleefd dan de meeste. Van ons,punt rip
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.