Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © ANP

Docuserie prins Harry en Oprah verschijnt deze maand

RoyaltyDe documentaireserie over mentale gezondheid van prins Harry en presentatrice Oprah Winfrey is later deze maand te zien op streamingsdienst Apple TV+. Dat vertelde Winfrey in de talkshow van actrice Drew Barrymore. De precieze uitzenddatum onthulde Oprah niet.

2 reacties

 • Giedo Claesen

  1 maand geleden
  Inderdaad een heel goede zaak als er serieuze mensen zouden achter staan. Voor dat omhoog gevallen ventje zal ik mijn tv zeker niet opzetten want dat is allemaal bedrog en naast de kwestie.
 • Carmen Grauwels

  1 maand geleden
  Heel goede zaak want er is inderdaad nog ontzettend veel taboe rond. Ouderen ((vooral genera. 60+)snappen het ni en denken dat een goede nachtrust alles oplost, en jongeren vandaag (13, 14, 15j ) hebben schrik en schaamte om erover te praten. Als het over ied. andere serieuze ziekte gaat is er volop steun vd familieleden, vrienden maar wnnr over mentale gezondheid gaat moet je "ssst"
 1. Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestemming voor naam Lilibet”
  Royalty
  8

  Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestem­ming voor naam Lilibet”

  Slechts enkele dagen na de geboorte van hun tweede kindje, zijn prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) verwikkeld in een ruzie met de BBC. De hertog van Sussex heeft gedreigd de publieke omroep aan te klagen nadat ze in een artikel beweerden dat hij de koningin niet om toestemming heeft gevraagd om zijn dochtertje Lilibet te noemen. In een juridische brief eist hij dat de BBC stopt met dit soort beschuldigingen.