Jason Knauf en prins William met Kate
Volledig scherm
Jason Knauf en prins William met Kate © Instagram/Reporters

Directeur stichting prins William en Kate stapt op: “Het was een eer om met hen te mogen werken”

RoyaltyJason Knauf, de directeur van ‘The Royal Foundation’ van prins William (38) en Kate (39), heeft laten weten afscheid te nemen van het paar. Het bericht volgt twee maanden nadat hij Meghan ervan beschuldigde haar personeel te hebben gepest, wat zelfs leidde tot een intern onderzoek.

 1. Gravin Eloise debuteert als schrijfster met boek over haar leefgewoontes
  Royalty

  Gravin Eloise debuteert als schrijf­ster met boek over haar leefgewoon­tes

  Donderdag komt het eerste boek van gravin Eloise van Oranje (19) uit. In ‘Learning By Doing’ geeft de dochter van de Nederlandse prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (55) antwoorden op vragen die ze van haar volgers krijgt over onder meer kleding, het studentenleven en voeding. “Ik wil mijn lezers natuurlijk meer over mezelf vertellen. Maar mijn boodschap is vooral: doe lekker je ding en wees jezelf”, aldus de ‘gravinfluencer’.
 2. Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”
  Royalty
  13

  Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confronta­tie was hevig en bitter”

  Ze waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.