Prins Andrew.
Volledig scherm
Prins Andrew. © EPA

Dienstmeid over driftbuien van prins Andrew: “Hij schold me uit omdat ik de gordijnen niet goed had gesloten”

RoyaltyWerken voor de Britse prins Andrew (61) is geen pretje. Dat vertelt Charlotte Briggs (47), de voormalige dienstmeid van de zoon van de Queen (95), aan de krant The Sun. “Hij liet me als een gek vier verdiepingen trappen lopen om de gordijnen te sluiten. En dat terwijl hij er zelf naast zat.”

7 reacties

 • Eveline Van den Hout

  4 maanden geleden
  We waren er niet bij en kunnen dus niet oordelen.
 • dylan bergmans

  4 maanden geleden
  Doe u werk te goei nu zoek je wel aandacht hee in de media moet hij nie grommen als je werk goed dee had hij nie zo gedaan dienstmeisje moet da wel doen
 • Louis Meeus

  4 maanden geleden
  Gevochten in de Falklandoorlog, vanuit zijn verstelbare relax op een veilige afstand en met wollen sokjes aan. We kennen die salonhelden, maar als de oorlog gedaan is staan ze op de eerste rij.
 • Hilde Weymeersch

  4 maanden geleden
  die dikkenekken hebben anders niets te doen. Als hardwerkende mensen kritiek te geven. Dat hij niet vergeet dat ze leven van de gewone man op straat. En dan buitenkomen en wuiven en handjesgeven aan hun gedienstige onderdanen.
 • willem merken

  4 maanden geleden
  Beste Andrew de middeleeuwen liggen al lang achter ons. En mee gevochten op de Falklands zal ook wel in de officiersmess zijn 100 km van de strijd.
 1. Prins Harry waagt zich aan eerste acteerprestatie ooit en verschijnt voor de gelegenheid in ‘Girl Dad’-T-shirt
  Royalty
  1

  Prins Harry waagt zich aan eerste acteerpres­ta­tie ooit en verschijnt voor de gelegen­heid in ‘Girl Dad’-T-shirt

  Prins Harry verschijnt voor een promofilmpje van Travalyst, zijn non-profitorganisatie, aan de zijde van acteurs Rhys Darby, Dave Fane en Rena Owen. De wederhelft van Meghan Markle zet zijn beste beentje voor in een sketch en maakt zo zelf zijn debuut als acteur. Zijn outfit? Een T-shirt met het opschrift ‘Girl Dad’ waar hij ook mee gaat joggen. De video moet Harry’s nieuwe project rond ‘groene reizen’ promoten en geeft reizigers sterren wanneer ze duurzaam bezig zijn.