Diana's verlovingsring was eigenlijk van Harry.
Volledig scherm
Diana's verlovingsring was eigenlijk van Harry. © HLN

Diana’s verlovingsring was eigenlijk van prins Harry, toch gaf hij hem aan William en Kate: “Zo graag zag hij hen”

RoyaltyPrins William (38) en Kate Middleton (39) zijn vandaag 10 jaar getrouwd. Hoewel hun relatie nog steeds op rolletjes loopt, kon hun situatie vandaag niet harder verschillen van die op hun verlovingsdag. Er is namelijk één belangrijke persoon in hun leven die nu ontbreekt: prins Harry (36). Hij was de getuige op hun huwelijk, en zat er blijkbaar ook voor iets tussen toen zijn broer een aanzoek deed: “De ring van Diana was eigenlijk Harry’s eigendom. Maar hij gaf hem aan William, omdat hij Kate dat symbool gunde.” 

4 reacties

 • Linda Heintjens

  1 dag geleden
  OOOOhhhh...... zo romantisch, bijna zoals in Familie!!!!!
 • Ludo Wouters

  2 weken geleden
  Met andere woorden, William heeft zich kunnen verloven zonder 1 pond uit te geven. Ze hebben daar een naam voor, extreem cheapskate. Een verlovingsring is iets dat je persoonlijk geeft, en niet iets dat je van je broer hebt gekregen.
 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 weken geleden
  Nu dat ze toch met hem niets meer willen te maken hebben kan hij die terug vragen voor zijn eigen vrouw hij moet daar niet verlegen voir zijn Zij zijn ook niet verlegen om hem uit te sluiten van de koninklijke familie Doen Harry
 • Linda Wellekens

  2 weken geleden
  Een nieuw soort relatie mag hier de wens zijn; beide broers hebben een andere richting gekozen en daar moeten beiden zich mee verzoenen. Ik denk niet dat het probleem bij Harry ligt :-)
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge