Delphine Boël.
Volledig scherm
Delphine Boël. © Maxime Petit

Delphine Boël hoort deze week of ze al dan niet ‘prinses’ genoemd zal worden

RoyaltyKrijgt België er deze week een prinses bij? Die vraag ligt donderdag voor wanneer het Hof van Beroep in Brussel de zaak behandelt die Delphine Boël zeven jaar geleden aanspande tegen haar vader koning Albert II.

15 reacties

 • Dietrich Vandenberghe

  1 jaar geleden
  misschien een nieuwe titel : half-prinses zoals halfbroer of -zus
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Ze is zijn dochter dus zou ze ook die titel moeten krijgen
 • Luc Van Campenhout

  1 jaar geleden
  Jawel, " princes Delphine." Beker tot de bodem leegdrinken Albert. Alleen: Albert laten betalen van zijn (niet te verhogen) kindergeld...
 • Luc Hermans

  1 jaar geleden
  Ik hoop van niet eigenlijk, of we moeten weeral iemand onderhouden, en nog langer blijven werken.
 • Louis Toebak

  1 jaar geleden
  Vandaar dat die trees plots gepistonneerd werd bij het Rode Kruis. Nog een lid van dat koningshuis met een geestelijk defect extra. Leve de Royals! Goed feuilleton!
 1. Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken zwaar getroffen plaatsen van watersnood, maar inwoners zijn sceptisch
  Play

  Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken zwaar getroffen plaatsen van watersnood, maar inwoners zijn sceptisch

  Koning Filip en koningin Mathilde hebben woensdag een bezoek gebracht aan Verviers en Esneux. Op deze plaatsen in Wallonië sloeg de watersnood in juli erg hard toe. Het koningspaar kwam vooral kijken naar de hulp die de mensen er sindsdien hebben gekregen, maar de inwoners van Verviers reageren sceptisch op het bezoek. “De situatie is nog altijd dezelfde als hiervoor. Of de koning en de koningin nu komen of niet, dat verandert niets.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).