De Queen en prins Albert van Monaco.
Volledig scherm
De Queen en prins Albert van Monaco. © Photo News - Fotomontage HLN

De Queen in rolstoel en prinses Charlene die ontbrak: wat je niet te zien kreeg tijdens herdenking van prins Philip

RoyaltyHet Verenigd Koninkrijk is nog niet uitgepraat over de herdenkingsdienst van prins Philip, die dinsdag plaatsvond in Westminster Abbey in Londen. Er blijven dan ook nieuwe details aan de oppervlakte komen, zoals de Queen (95) die zich achter de schermen zou verplaatsen in een rolstoel en prinses Charlene van Monaco (44) die nergens te bespeuren was. En ook over de veelbesproken entree van prins Andres (62) is het laatste woord nog niet gezegd.

 1. IN BEELD. Queen Elizabeth pinkt traantje weg terwijl ze laatste eer betuigt aan prins Philip
  Royalty

  IN BEELD. Queen Elizabeth pinkt traantje weg terwijl ze laatste eer betuigt aan prins Philip

  Vandaag herdenken de Britten hun overleden prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth (95). De beslissing werd op het laatste nippertje genomen, maar de fragiele koningin besloot toch om de dienst in Westminster Abbey persoonlijk bij te wonen. Tijdens de ceremonie werd de Queen zichtbaar emotioneel en moest ze even haar tranen verbijten. Opvallend was ook de manier waarop ze arriveerde: aan de arm van haar controversiële zoon prins Andrew.
 2. Prins Andrew aan Queens zijde tijdens herdenking prins Philip: “Ze denken écht dat ze zich alles kunnen permitteren”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Andrew aan Queens zijde tijdens herdenking prins Philip: “Ze denken écht dat ze zich alles kunnen permitte­ren”

  Prins Andrew (62) was dinsdag aanwezig bij de herdenkingsdienst voor zijn vader, prins Philip. De omstreden prins trok alle aandacht naar zich toe door zijn entree te maken aan de arm van zijn 95-jarige moeder, Queen Elizabeth. Iets wat in binnen- en buitenland meteen de wenkbrauwen deed fronsen, zowel bij royaltyfans als experten. “De Queen heeft toch nog andere zonen die haar hadden kunnen begeleiden? Nee, dit was een statement dat Elizabeth zélf wilde maken.”
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.