De Spaanse kroonprinses heeft enkele opvallende brandwonden op haar hand.
Volledig scherm
De Spaanse kroonprinses heeft enkele opvallende brandwonden op haar hand. © Getty Images - Fotomontage HLN

De prinses met de mysterieuze brandwonden: Spanje maakt zich zorgen om Leonor

RoyaltyKroonprinses Leonor (16) van Spanje heeft drukke dagen achter de rug. Ze bracht een bezoek aan Barcelona en gaf een toespraak in Gerona, maar dat was niet waar iedereen het over had. De oudste dochter van koning Felipe (54) en koningin Letizia (49) werd gefotografeerd met brandwonden op haar hand, waardoor de Spaanse media zich nu volop afvragen wat er is gebeurd met de prinses.

9 reacties

 • Peter Buyck

  1 maand geleden
  Lijkt mij een perfect normale wonde. Brandwonden zijn arbeidsintensiever voor het lichaam en dus is de 'ontstekingsreactie' groter dan bij een schaafwonde. En ja het is een vreemd ongeval maar evengoed raakte ze een verhit rooster bij het opstaan na een val.
 • Marianne DeGroof

  1 maand geleden
  Mysterieuze brandwonden ? Het kan zijn maar ik geloof er niets van. Brandwonden zien er volgens mij er anders uit. Waarschijnlijk wist men niet wat te schrijven. En laat die mensen toch met rust.
 • Ivan Vergauwen

  1 maand geleden
  Hoe zou dat gekomen zijn, een onoplettendheid en gewoon pech gehad zeker. Ze zal ook wel geweend en gevloekt hebben. Is ook maar een mens van vlees en bloed hoor.
 • Slim Van de Sumpel

  1 maand geleden
  Teugels van het paardrijden?
 • Anja Vlasselaer

  1 maand geleden
  Ze heeft haar gewoon verbrand ! Wa moeten we erachter zoeken !