Joëlle Vanden Houden (rechts) schreef een nieuw boek over koningin Mathilde.
Volledig scherm
PREMIUM
Joëlle Vanden Houden (rechts) schreef een nieuw boek over koningin Mathilde. © Photo News/RV - Fotomontage HLN

“De periode rond haar verloving en huwelijk waren bepalend”: nieuw boek schetst wie koningin Mathilde écht is

Royalty2023 wordt een feestjaar voor Mathilde. Niet alleen mag ze in januari 50 verjaardagskaarsjes uitblazen, ook viert ze precies 10 jaar als koningin. Een bijzondere mijlpaal, die royaltykenners Joëlle Vanden Houden en Brigitte Balfoort vieren met een nieuw boek - dat ze de koningin ook persoonlijk overhandigden. In ‘Mathilde 50' nemen ze alle sleutelmomenten onder de loep en schetsen ze wie Mathilde écht is. “Spijtig genoeg zal ze de dood van haar zus voor de rest van haar leven meedragen.”

1 reactie

 • JOHAN OTTE

  2 maanden geleden
  Het schrijversduo verdient alle lof.Hun doorzettingsvermogen om 3de te schrijven betekent dat ze professioneel te werk zijn gegaan. Proficiat!
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.