Prinses Caroline en prinses Charlene.
Volledig scherm
Prinses Caroline en prinses Charlene. © EPA

De minachting van schoonzus Caroline is compleet: “Prinses Charlene is een ordinaire del”

RoyaltyMonaco vierde vorige dinsdag zijn nationale feestdag. Het is een uiterst zeldzaam moment waarop de prinsessen Charlene en Caroline in elkaars gezelschap verkeren, want de wederzijdse hekel van de schoonzussen zou zo groot zijn dat Charlene zelfs geen grote familieaangelegenheden meer wil bijwonen.

4 reacties

 • Jan Deblaere

  3 jaar geleden
  Oei wat is er met Caroline gebeurd ? Het eeuwige probleem als burgervrouwen introuwen in koninklijke of adellijke families. Je moet toch in zo'n milieu opgegroeid zijn om je je er als een vis in het water in thuis te voelen. Maar Caroline is natuurlijk gewoon jaloers dat zij niet meer de Première Dame is van Monaco. Natuurlijk voelt zich door haar huwelijk met Hanover, waardoor ze tot de hoogste Europese adel is gaan behoren en niet door haar Grimaldititel ten andere, verheven boven haar familie
 • Clemence Nees

  3 jaar geleden
  Als ik maar luxueus in Monaco woonde, zou ik niet zo triestig kijken als Charlene en me niks aantrekken van Caroline of de rest.
 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Ijdelheid is hun grootste gave ! Dat is reeds eeuwen duidelijk, spijtig dat het “volk” dat blijft slikken !
 • Heidi Werbrouck

  3 jaar geleden
  Uit rebellie tegen je ouders trouwen met een playboy die bijna ouder is dan je vader om amper 2 jaar later te scheiden, je 2e echtgenoot die ook (al is het nooit bewezen) verdacht werd van financieel gesjoemel, je 3e echtgenoot die je afsnoepte van je beste vriendin en die als hobby's bingedrinking en fotografen-in-elkaar-slaan heeft en waar je enkel voor de centen mee getrouwd blijft... dan geef je beter geen commentaar op het delgehalte van een ander.