Koningin Elizabeth afgelopen dinsdag in de Drawing Room in Balmoral Castle, waar ze de nieuwe premier Liz Truss opwachtte.
Volledig scherm
PREMIUM
Koningin Elizabeth afgelopen dinsdag in de Drawing Room in Balmoral Castle, waar ze de nieuwe premier Liz Truss opwachtte. © AP

De laatste weken van de Queens gelukkigste zomer in tijden: op Balmoral kon ze de plattelandsvrouw zijn die ze altijd is gebleven

De laatste weken van haar leven bracht koningin Elizabeth door op haar geliefkoosde Schotse landgoed Balmoral. De herinneringen aan haar echtgenoot koesterend, beleefde ze er volgens insiders de gelukkigste zomer van de jongste jaren.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. De verlovingsring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”
  Royalty

  De verlovings­ring van Diana was bijna voor Meghan Markle: “Het enige wat Harry van zijn moeder bewaarde, gaf hij aan zijn broer”

  Nu het huwelijk van Charles en Diana, en vooral het stuklopen daarvan, centraal staat in ‘The Crown’, duiken er nieuwe details op over die periode. Zo ook over de verlovingsring die Diana destijds kreeg. De ring van - naar schatting - 390.000 pond (ongeveer 450.000 euro) schittert momenteel aan de hand van de prinses van Wales, Kate Middleton (40). Maar dat was bijna anders geweest.