Meghan Markle en prinses Diana.
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle en prinses Diana. © Harpo Productions/Joe Pugliese/AP - Fotomontage HLN

De huilbuien, de eenzaamheid, tot de zelfmoordgedachten toe: is Meghan Markle de Lady Di van deze eeuw?

Royalty“Mijn grootmoeder is de hele tijd geweldig geweest. Mijn vader, mijn broer, Kate en de rest van de familie waren eerst heel gastvrij. Maar dat veranderde na ons bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland. Dat was de eerste keer dat de familie te zien kreeg hoe geweldig Meghan is in haar werk. Dat bracht herinneringen terug.” Met dat laatste zinnetje trok prins Harry deze week zélf de parallel tussen zijn vrouw en zijn moeder. Maar klopt die vergelijking wel? Is Meghan Markle de Lady Di van deze eeuw?

 1. Eens onafscheidelijk, nu complete breuk: wat liep er mis tussen Harry en William? “We hebben besloten om afstand te houden van elkaar”
  PREMIUM
  Royalty

  Eens onafschei­de­lijk, nu complete breuk: wat liep er mis tussen Harry en William? “We hebben besloten om afstand te houden van elkaar”

  Vroeger waren ze niet van elkaar weg te denken, vandaag is er een kloof tussen hen ontstaan die niet meer te dichten valt. De Britse prins Harry (35) is weggevlucht naar het buitenland, zijn broer William (37) kan enkel misnoegend toekijken terwijl zijn familie wordt zwartgemaakt in een schokkend interview. Van onafscheidelijke kinderen tot kibbelende volwassenen die elk de kant van hun echtgenote kozen: een reconstructie van hun broederband.
 2. Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het koningshuis: ook tweede deel van docu veroorzaakt ophef
  Royalty
  1

  Meghan ontkent pesterijen en BBC plooide voor het konings­huis: ook tweede deel van docu veroor­zaakt ophef

  Gisteren werd op de Britse zender BBC het tweede en laatste deel van ‘The Princes and the Press’ uitgezonden. Een ophefmakende documentaire over de koninklijke familie en hun onderlinge vetes, met als focus hoe die worden uitgevochten in de lokale pers. De royals noemden het programma “opgeklopt en ongegrond” en dreigden zelfs met een boycot. In de nieuwe aflevering zagen we de advocaat van Meghan Markle, maar verrassend genoeg géén informatie over de ruzie tussen prinsen William en Harry.