Fotomontage HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Fotomontage HLN

"De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord”: deze vijf boeken over de Britse royals doen stof opwaaien

RoyaltyWat was nu de échte reden van het vertrek van prins Harry (35) en Meghan Markle (38)? Wie neemt hun koninklijke taken over na de coronacrisis? En wat met de dynamiek binnen de monarchie? Nu Harry en Meghan op Amerikaanse bodem verblijven, willen veel royaltywatchers uitzoeken waar het precies misliep. En dus komen tal van koninklijke experten met een boek op de proppen dat alle antwoorden belooft te geven. Deze vijf explosieve boeken werpen nieuw licht op het reilen en zeilen van de Britse monarchie en doen heel wat stof opwaaien in het VK.

3 reacties

 • Noël Dierickx

  1 jaar geleden
  Zo rijk en nooit goed (genoeg). Ik ben al content met mijn pensioentje en heb geen nood aan een of ander paleis.
 • Karel Tichmann

  1 jaar geleden
  De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord, en het is 100% de schuld van Meghan Markle.
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Om toch maar meer boeken te kunnen verkopen moet het interessant klinken en wat is er uiteraard het beste ? Zoveel mogelijk leugens en fantasie !
 1. Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot: hoe Meghan Markle haar echtgenoot compleet voor schut zette
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot: hoe Meghan Markle haar echtgenoot compleet voor schut zette

  Is er sprake van een voortdurende ‘oorlog’ aan het Britse hof? Volgens het nieuwe onthullende boek ‘Royals At War’, die meteen een bestseller werd op webshop Amazon, gaat het er achter de schermen dramatischer aan toe dan iemand had kunnen vermoeden. Van prins William (38) die zijn broer tijdens een familiemoment opzij trok om hem te waarschuwen voor ‘zijn’ Meghan (38) tot de grote schaamte die prins Harry (35) voelde nadat zijn echtgenote hem compleet voor schut zette: dit is hoe, wat, waar en waarom de Britse koninklijke familie uit elkaar viel.