Fotomontage HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Fotomontage HLN

"De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord”: deze vijf boeken over de Britse royals doen stof opwaaien

RoyaltyWat was nu de échte reden van het vertrek van prins Harry (35) en Meghan Markle (38)? Wie neemt hun koninklijke taken over na de coronacrisis? En wat met de dynamiek binnen de monarchie? Nu Harry en Meghan op Amerikaanse bodem verblijven, willen veel royaltywatchers uitzoeken waar het precies misliep. En dus komen tal van koninklijke experten met een boek op de proppen dat alle antwoorden belooft te geven. Deze vijf explosieve boeken werpen nieuw licht op het reilen en zeilen van de Britse monarchie en doen heel wat stof opwaaien in het VK.

3 reacties

 • Noël Dierickx

  1 jaar geleden
  Zo rijk en nooit goed (genoeg). Ik ben al content met mijn pensioentje en heb geen nood aan een of ander paleis.
 • Karel Tichmann

  1 jaar geleden
  De hechte band tussen Harry en William is nu helemaal verstoord, en het is 100% de schuld van Meghan Markle.
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Om toch maar meer boeken te kunnen verkopen moet het interessant klinken en wat is er uiteraard het beste ? Zoveel mogelijk leugens en fantasie !
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.