Maak kennis met alle kleinkinderen van Grace Kelly.
Volledig scherm
PREMIUM
Maak kennis met alle kleinkinderen van Grace Kelly. © Getty Images - Fotomontage HLN

De ene erfde haar talent, de andere haar uiterlijk: maak kennis met alle 11 kleinkinderen van Grace Kelly

RoyaltyTweeënnegentig zou Grace Kelly nu geweest zijn. Hoe trots zou de Monegaskische prinses niet geposeerd hebben voor een familiefoto met haar elf kleinkinderen (en zeven achterkleinkinderen) om het nieuwe jaar in te zetten? Zij hebben hun beroemde grootmoeder nooit gekend, maar allemaal hebben ze wel iets van Grace. Haar naam, haar stijlgevoel, haar talent of haar looks: maak kennis met de voltallige bende, van wie de ene al indrukwekkender is dan de andere.

2 reacties

 • Anne JACOBS

  4 maanden geleden
  Geen enkele heeft iets weg van Grace.
 • eric Lejeune

  4 maanden geleden
  Maar allemaal erfden ze ook een berg geld.
 1. Het begon allemaal met een Vlaamse op de brandstapel: slaat de vloek van de Grimaldi's weer toe?
  PREMIUM
  Royalty

  Het begon allemaal met een Vlaamse op de brandsta­pel: slaat de vloek van de Grimaldi's weer toe?

  “Nooit zal een Grimaldi in een huwelijk het ware geluk vinden.” In de 13de eeuw sloeg de ‘vloek van de Grimaldi’s’ voor het eerst toe, en anno 2022 eist ze een nieuw slachtoffer: prinses Charlene (43), die spoorloos verdwenen is en nog maandenlang afwezig zal zijn uit Monaco. “Ik vernam hartverscheurende verhalen over haar leven, gevangen in een gouden kooi”, klinkt het over de mysterieuze situatie van de prinses. En zo lijkt de droeve geschiedenis van het Monegaske koningshuis zich nog maar eens te herhalen...
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.